Vélemények az ötletekről?
Még a babavárásnak nagyon az elején vagyunk, de már most szeretném kiválasztani a nevet.
Lány: Elektra, Erneszta, Daniella, Daniela, Daniéla, Emmaróza, Glória, Honória, Koronilla, Kordélia, Euniké
Második névként valami gyümölcsnevet képzeltem el: Málna, Cseresznye, Eper, Dió, Fahéj
Ha fiú: Valér, Valter, Benjamin, Benjámin, Dimitrij, Dimitri, (orosz nagypapám után), Nataniel , Szilárd
Második név tuti, hogy a Péter lesz.
Még egy: a nagylányom neve Grácia, az nem hangzik bénán a Glóriával? Mármint pl. ők a lányaim, Grácia és Glória.
Nektek melyik név tetszik a legjobban ezek közül? Nem akarom, hogy a baba szenvedjen a neve miatt.
Gondolj majd arra ,hogy amikor közösségi helyszínen hívják be valahova. A korházban egyszer halottam ,hogy nagyon fura nevet hívtak majd az emberek kuncogtak. Én tuti nem hoznám ilyen helyzetbe a gyerekem. Családnév + az apja vagy a te neved és kész
A Péter az egyetlen elképzelhető név a felsoroltak közűl.
Remélem ez tényleg vicc.
Furi nevek. Amik elfogadhatóak (persze ez magánvélemény:) )
Daniella,Benjamin,Nataniel. (Ez a 2 fiú név tényleg jó, a Daniella nekem nem tetszik,viszont nem csúnya név)
Ezeket a gyümölcsneveket szerintem hanyagold. Szörnyen hangzik...
Eltudod képzelni h pl: "Szia, Kiss Emmaróza Dió vagyok"? vagy "Szia, Eper vagyok"?
Szörnyű. Ne kínozd azt a gyereket. Nagyon nem fog neki tetszeni.
Persze még egyszer hangsúlyoznám, hogy ez csak az én véleményem. :)
Ha ez egy vicc, akkor jót nevettem. Köszönöm.
Ha nem, akkor meg be kellene vezetni hogy egy adott IQ szint felett vállalhassanak az emberek gyereket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!