Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemények az ötletekről?

Vélemények az ötletekről?

Figyelt kérdés

Még a babavárásnak nagyon az elején vagyunk, de már most szeretném kiválasztani a nevet.

Lány: Elektra, Erneszta, Daniella, Daniela, Daniéla, Emmaróza, Glória, Honória, Koronilla, Kordélia, Euniké

Második névként valami gyümölcsnevet képzeltem el: Málna, Cseresznye, Eper, Dió, Fahéj

Ha fiú: Valér, Valter, Benjamin, Benjámin, Dimitrij, Dimitri, (orosz nagypapám után), Nataniel , Szilárd

Második név tuti, hogy a Péter lesz.

Még egy: a nagylányom neve Grácia, az nem hangzik bénán a Glóriával? Mármint pl. ők a lányaim, Grácia és Glória.

Nektek melyik név tetszik a legjobban ezek közül? Nem akarom, hogy a baba szenvedjen a neve miatt.

2013. jún. 17. 21:10
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Péteren kívül mindegyik borzasztó. Fahéj, meg Dió, Emmaróza, Euniké?? Komolyan gondolod?
2013. jún. 17. 21:12
 2/39 A kérdező kommentje:
Euniké a Quo Vadis miatt. Péter a párom neve.
2013. jún. 17. 21:14
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, hogy mi miatt. Szerintem borzasztó.
2013. jún. 17. 21:16
 4/39 A kérdező kommentje:
Hát ilyen tucatnevekt, mint pl. Anna, Virág, Juli, Gábor , Pali nem szeretnék adni a gyereknek, semmi esetre sem.
2013. jún. 17. 21:17
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj majd arra ,hogy amikor közösségi helyszínen hívják be valahova. A korházban egyszer halottam ,hogy nagyon fura nevet hívtak majd az emberek kuncogtak. Én tuti nem hoznám ilyen helyzetbe a gyerekem. Családnév + az apja vagy a te neved és kész

A Péter az egyetlen elképzelhető név a felsoroltak közűl.

Remélem ez tényleg vicc.

2013. jún. 17. 21:18
 6/39 anonim ***** válasza:
95%

Furi nevek. Amik elfogadhatóak (persze ez magánvélemény:) )

Daniella,Benjamin,Nataniel. (Ez a 2 fiú név tényleg jó, a Daniella nekem nem tetszik,viszont nem csúnya név)

Ezeket a gyümölcsneveket szerintem hanyagold. Szörnyen hangzik...

Eltudod képzelni h pl: "Szia, Kiss Emmaróza Dió vagyok"? vagy "Szia, Eper vagyok"?

Szörnyű. Ne kínozd azt a gyereket. Nagyon nem fog neki tetszeni.

Persze még egyszer hangsúlyoznám, hogy ez csak az én véleményem. :)

2013. jún. 17. 21:18
 7/39 A kérdező kommentje:
Dehogy adom neki a magam nevét, a páromé is csak második lehet. Max a gyümölcsnevekről mondanék le.
2013. jún. 17. 21:21
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt adsz, amit akarsz. Miért kérsz véleményt?
2013. jún. 17. 21:22
 9/39 anonim ***** válasza:
94%

Ha ez egy vicc, akkor jót nevettem. Köszönöm.

Ha nem, akkor meg be kellene vezetni hogy egy adott IQ szint felett vállalhassanak az emberek gyereket. :(

2013. jún. 17. 21:22
 10/39 A kérdező kommentje:
Nem vicc. Szerintem jobb helyen is humorizálhattam volna. Nekem csak a nem mindennapi nevek tetszenek, ennyi.
2013. jún. 17. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!