Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemények erről az esetről?

Vélemények erről az esetről?

Figyelt kérdés

Szakított velem, azzal az indokkal hogy nem jók bánok bele..A volt barátnőm, egyszer nagyon jóba lett egy helyi sráccal, már nekem az nehéz volt, hogy együtt láttam őket..(nem voltak együtt). Aztán kb 3 hónapja jóba lett a LEGJOBB barátommal, és az exem össze akar vele jönni, de a barátom nem akarta (miattam).de most az exem addig győzködte, hogy összejöttek.

mi erről a véleményetek?

2013. febr. 16. 23:42
 1/7 Pendulum92 ***** válasza:
100%
Az, hogy kajak nem értem az egészet :D
2013. febr. 17. 00:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Tényleg rosszul bántál vele?

Egy biztos: a legjobb barátod nem igazi barát.

2013. febr. 17. 00:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem bántam vele rosszul, már majdnem egy 3/4 éve nem vagyunk együtt, de még mindig szeretem.
2013. febr. 17. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el, és keress egy normális, kedves lányt... Eleve hülye indokkal lépett le, majd kavart mással, és most leállt a legjobb barátoddal. Persze nem könnyű túllépni ezen, ha tényleg szeretted, de szerintem így jársz a legjobban.
2013. febr. 17. 00:32
 5/7 anonim válasza:
Erre valók a barátok,másra nem
2013. febr. 17. 03:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem családi kapcsolat, hanem szex, szerelem...
2013. febr. 17. 09:58
 7/7 anonim válasza:
Ilyet barát nem tesz. Egy dolgot tudsz megválogatni az életben, a barátaidat, és a párodat, élj a lehetőséggel, érdemes!
2013. febr. 17. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!