Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények az esetről?
Közös gyakorlat órán voltunk a főiskolán, mikor megérkeztem a srác köszönt, ám egy másik lánnyal beszélgetett, pár pillanatig még kellemetlenül is éreztem magam. Mikor bementünk a terembe látványosan odébb ment, és elbújt mások mögé, hogy ne lássam. Majd mikor hirtelen velem kezdtek el beszélgetni ketten is, ő kiviharzott dezodorral a kezében és befújta magát, onnantól már rendesen beszélgettünk.
Folyton filmeket és zenéket ajáln, és baromságokat csinál, például elkezd táncolni az tucán, meg hasonlók, és ezzel mindig meg is nevetett :)
Nem egyszer előfordult, hogy az éjszaka közepén valami random baromságot írt SMS-ben.
Ezek alapján lehetséges, hogy tetszem neki?
"elkezdett táncolni a tucán"
Hát én ilyet még nem láttam! :D Mi az a tuca? :P
Igen, ezek alapján lehet, hogy tetszel neki, de én azt mondom, hogy vigyázz! Ez a gyerek egy:
1. nagyon gyerekes teremtés
2. őrült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!