Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények? Légyszi olvassátok el

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények? Légyszi olvassátok el

Figyelt kérdés
Barátommal kb 2 hónapja vagyunk együtt én 19éves vagyok ő 18...az a problémám hogy múlt hét kedden taliztunk azóta pedig nem szerintem ez kevés hiába mondja hogy nincs ideje ha én valakit szeretek akkor szakítok rá időt...én igényelném hogy hétvégén is eljárjunk valahova vagy mit tudom én valami közös program nem lenne ellenemre....mondja hogy szeret de ha ilyen ritkán kivancsi rám akkor mit gondoljak erről...múltkor szóba hoztam neki hogy ez így nem jó erre azt mondta hogy döntsek én hogy mi legyen szerintem ezzel is azt bizonyítja hogy neki mindegy hogy vele vagyok e vagy sem...meg azt is hiányolom hogy sosem bókol nekem nem dicsér meg hogy de csinos vagy vagy hasonlók eddig egyszer mondta hogy de gyönyörű vagy....facebookon is lecseréltem profilképem tőle még egy likeot sem kaptam rá bezzeg más lányok képeit likeolgassa szerintetek dobjam a srácot?? vagy beszéljek még vele erről egyszer?
2012. okt. 16. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Vous êtes un handicap stupides idiots chienne
2012. okt. 16. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
dobjad el nemérdemel téged
2012. okt. 16. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
A leírásból úgy tűnik, nincs igazán érted oda ez a srác. Mit csinál, hogy ennyire nincs ideje?
2012. okt. 16. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy tudnád dobni. Már rég dobott téged :P
2012. okt. 16. 17:15
 5/7 A kérdező kommentje:
ez az hogy semmit..csak neki nagyon parancsol az anyja ha ő azt mondja neki hogy nem mehet sehova akkor otthon ül....de hát nekem meg ebből már totál elegem van ha meg nincs oda értem minek mondja hogy szeret meg miért nem szakít akkor? tiszta gyerek még vagy mi baja fogalmam sincs
2012. okt. 16. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Kellett neked egy gyerekkel kezdeni.
2012. okt. 16. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
hát, ezért nem kell korodbelivel, vagy fiatalabb fiúval összejönni. én is 19 vagyok, de eszembe nem jutna 18 éves fiúval együtt lenni.
2012. okt. 16. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!