Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmnél ez már rögeszme?...

A barátnőmnél ez már rögeszme? Vélemények?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmnek évek óta az a mániája, hogy feleség legyen és minél előbb gyereke szülessen.Idáig nem sok szerencséje volt a pasikkal ez miatt. És szerintem csinál(t) v mond(ott) olyan dolgokat,amit én még egy több éves párkapcsolatba se mondanék v tennék (idáig se tettem),mert még akkor is el lehet riasztani a pasit.Pl:Fb-on megoszt gyűrűket,esküvői képeket (még a pasijáén is),minden sz@rt,amit én nem osztanék meg,max like-olnék.A pasijával lassan 1 éve vannak együtt kb.És már ők a kezdetek óta gyereket is akartak meg házasságot (a srác elvált,2 gyereke is van 27-28 körül van azt hiszem),de nem jó körülmények között élnek,alig van pénzük,bár mind2en dolgoznak.Barátnőm nagyon nem jól jön ki az anyjával és folyton áll a bál.Ráadásul majdnem minden hónapban azt hiszi h terhes,azt mondja olyanok is a tünetei,állandóan terhességi tesztet csinál,nem tudom hányszor kísértem el orvoshoz,de sose volt még terhes.Plusz elég rendszertelen a mensije. 25 éves és mindig heteket késik neki.Pár hete az orvos azt mondta neki,hogy valószínű az egyik petefészke nem működik jól,és csináltasson hormon vizsgálatot.Nem tudom annak mi lesz az eredménye,de folyton ki van azon akadva,hogy körülötte mindenki terhes.És ő ezt nem tudja elviselni,hogy neki még nem jött össze...Hát nagy bánatára mi is lassan el kezdünk próbálkozni a párommal és szerintem hamarosan én is terhes leszek... (mindig minden rendbe volt velem),és ezért félek,hogy még jobban maga alatt lesz.Én örülnék a legjobban ha terhes lenne végre, és lehiggadna a témával kapcsolatban,mert én már nagyon unom és nem merem azzal se megbántani,hogy nem csodálom,ha az eddigi pasijai mindig dobták...Én elhiszem,hogy ez az álma de ez már beteges szerintem.Mit tudnék vele kezdeni?

24/L

2013. márc. 14. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem túlságosan ne avatkozz bele.. Maximum jegyezd meg neki, hogy azért nem fog neki sikerülni mindez (család, gyerek, férj) mert nagyon, túlságosan ezt akarja. Ezek pedig akkor szoktak megtörténni, amikor az ember nem akarja ennyire erőszakosan. Hátha így vissza vesz...
2013. márc. 14. 12:16
 2/5 Bence_ ***** válasza:

Nem véletlenül nem terhes.

Ha ez a nő aki magával nem képes megbékélni és másban keresi a boldogságát egy gyermek születése után boldog lesz?

Mi van ha az a gyerek nem lesz tökéletes?

Rakja rendbe a lelkét. Ha ez megvan akkor pikk pakk áldott állapotba kerül. (már ha egészséges)

Anyagi helyzetét is gatyába kéne rázni mert egy gyerek rengeteg energia.

2013. márc. 14. 12:17
 3/5 A kérdező kommentje:
egészségileg rendben van (nem iszik,nem cigizik),csak ez...próbáltam rá hatni mindig,hogy ne görcsöljön annyit,mert nincs értelme,meg ha mentünk dokihoz mindig mondta,hogy próbálja nem beleélni magát...de könyörgöm...minden hónapba???azt se merem neki mondani, hogy talán 1 pszichológus segítene,mert még félreértene
2013. márc. 14. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy te ezen érdemben tudnál segíteni. Csoda lenne, ha a barátnődnek sikerülne teherbe esnie ilyen görcsös, zaklatott lelki állapotban. Azt kell mondanom, hogy szerencsére csoda lenne. Neki ez a férjhezmenési mániája, meg a terhesség miatti hisztije se nem szerelemből, se nem anyai vágyakból fakad. Valami beteges bizonyítási kényszer van benne, ezért menekültek tőle mások is. Valóban jót tenne neki egy pszichológus, de ha felvetnéd megsértődne, és valószínűleg eszében sem lenne elmenni.
2013. márc. 14. 13:48
 5/5 Bence_ ***** válasza:

Jó lenne ha mondanád neki. Hátha elmenne.

Így majd mindenkit tönkre tesz. Gyereket,apát,magát.

2013. márc. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!