Az ciki ha a barátnőmnél lakok?
18éves vagyok. És általában úgy szokott lenni hogy a csaj megy fel a fiúhoz, ő költözik oda, stb
Ha ez fordítva van, akkor az nem gáz?
Ha a lakáskörülmények megfelelőek,a szülőket nem zavarjátok,és hozzájárulsz a költségekhez akkor nem baj.
Persze alkalmazkodni mindig annak kell aki máshoz költözik.Én mondjuk úgy tartom tisztának,hogy a fiatalok akkor költözzenek össze,amikor teljesen megállnak a saját lábukon.Ki tudnak venni egy albérletet vagy egy szobát ketten.És persze mindketten rendelkezzenek saját keresettel.Persze akinek mondjuk van egy nagy családi háza,és elférnek akkor felesleges albérletet fizetni,ha a szülők is így látják jónak.
Nincs olyan általánosságban, hogy valami "gáz".
Introvertált és Extravertált emberek vannak. (Mármint ez az a felosztása az embereknek, ami ide vág.) Az egyik belülről fakadó energiákat használ, és inkább öntörvényű, a másik jobban függ mások véleményétől, de egyben könnyebben is teremt társas kapcsolatokat. Ha Te az utóbbi vagy, akkor értem a kérdést. De ne aggódj, mivel én az előbbi vagyok, bennem pl. fel sem merülne. :D
Az a jó, ami kettőtöknek jó. Ha nem bántotok vele másokat. Ha valakinek mégis kellemetlen lesz így, majd szól. Akkor majd érdemes lesz azon gondolkodni, hogyan oldjátok meg. Addig minek??? Van az életben elég valós gond, nem kell pluszba kitalálni... :P
Szerintem.
Amúgy sem lehet általánosságokban beszélni erről. Illetve lehet, csak nem érdemes, mert annyi minden múlik a közvetlen körülményeken.
Igazából azt nem értem, hogy ha tanulsz, nem dolgozol, nem tudsz még a saját lábadon megállni, nincs kereseted, stb, akkor miért kell összeköltözni? így most a lány szülei tartanak el mind2töket?
Ha otthon nálad az van, hogy annyira gáz a helyzet, hogy nem tudsz megmaradni, akkor még vhol talán megérteném. De ha bnőd is tanul tehát nem keres pénzt, akkor gyakorlatilag nem hozzá költöztél, hanem a szüleihez. Akik így kaptak még egy gyereket, és így speciel a pofámról lesülne a bőr.
Legelső voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!