Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ciki ha a barátnőmnél lakok?

Az ciki ha a barátnőmnél lakok?

Figyelt kérdés

18éves vagyok. És általában úgy szokott lenni hogy a csaj megy fel a fiúhoz, ő költözik oda, stb

Ha ez fordítva van, akkor az nem gáz?

2009. szept. 30. 11:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
ha hozzájárulsz a költségekhez meg minden és nemcsak élősködsz, akkor nem gáz.
2009. szept. 30. 11:54
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, lehet, hogy a csaj is szívesebben lakik ott, mint másutt... Ilyen nem lehet?
2009. szept. 30. 12:02
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lakáskörülmények megfelelőek,a szülőket nem zavarjátok,és hozzájárulsz a költségekhez akkor nem baj.

Persze alkalmazkodni mindig annak kell aki máshoz költözik.Én mondjuk úgy tartom tisztának,hogy a fiatalok akkor költözzenek össze,amikor teljesen megállnak a saját lábukon.Ki tudnak venni egy albérletet vagy egy szobát ketten.És persze mindketten rendelkezzenek saját keresettel.Persze akinek mondjuk van egy nagy családi háza,és elférnek akkor felesleges albérletet fizetni,ha a szülők is így látják jónak.

2009. szept. 30. 12:03
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez nagyon jó dolog, mert ezáltal egy csomó pénzt meg tudtok takarítani. Ott éltek 1-2 évig, mindketten dolgoztok és spóroltok, és akár még egy kis lakást is megengedhettek magatoknak. Sajátot, nem béreltet. A lakásbérlettel az a baj, hogy a pénzt olyan ingatlanba szórjátok, ami nem is a tiétek. Simán elvertek fél milliót vagy többet egy év alatt, csak a lakbérre. Az nektek nem haszon. Tehát most a spórolásra kell helyezni a hangsúlyt, ha tényleg odaköltözöl.
2009. szept. 30. 12:09
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki. Úgy érted, a barátnőd szüleinél laksz, vagy a barátnődnek van külön lakása, és oda mégy lakni? Egyik sem gáz!
2009. szept. 30. 12:13
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Általában megegyeznek ki költözzön... nincs ilyen hogy általában a lány költözik. Szóval nem ciki. Feltéve hogy besegítesz ott és nem csak élősködsz.
2009. szept. 30. 12:26
 7/21 A kérdező kommentje:
És most amíg nem dolgozok, tehát tanulok? Akkor gáz lenne?
2009. szept. 30. 12:51
 8/21 anonim ***** válasza:
75%

Nincs olyan általánosságban, hogy valami "gáz".

Introvertált és Extravertált emberek vannak. (Mármint ez az a felosztása az embereknek, ami ide vág.) Az egyik belülről fakadó energiákat használ, és inkább öntörvényű, a másik jobban függ mások véleményétől, de egyben könnyebben is teremt társas kapcsolatokat. Ha Te az utóbbi vagy, akkor értem a kérdést. De ne aggódj, mivel én az előbbi vagyok, bennem pl. fel sem merülne. :D

Az a jó, ami kettőtöknek jó. Ha nem bántotok vele másokat. Ha valakinek mégis kellemetlen lesz így, majd szól. Akkor majd érdemes lesz azon gondolkodni, hogyan oldjátok meg. Addig minek??? Van az életben elég valós gond, nem kell pluszba kitalálni... :P

Szerintem.

Amúgy sem lehet általánosságokban beszélni erről. Illetve lehet, csak nem érdemes, mert annyi minden múlik a közvetlen körülményeken.

2009. szept. 30. 13:27
 9/21 anonim ***** válasza:
83%
Olyan nincs, hogy úgy költözöl oda valakihez, hogy nem adsz bele pénzt. Olyan egyszerűen nincs. Tehát ha odaköltözésben gondolkodsz, akkor alap dolog hogy diákmunkát is kell vállalnod, és a lakásadók által megszabott pénzt oda kell adnod nekik. Ez általában csak a rezsi egy bizonyos százaléka, és a kaja szokott lenni. De olyan, hogy nem adsz semmit és csak ingyen élsz ott, nem lehetséges.
2009. szept. 30. 13:37
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Igazából azt nem értem, hogy ha tanulsz, nem dolgozol, nem tudsz még a saját lábadon megállni, nincs kereseted, stb, akkor miért kell összeköltözni? így most a lány szülei tartanak el mind2töket?

Ha otthon nálad az van, hogy annyira gáz a helyzet, hogy nem tudsz megmaradni, akkor még vhol talán megérteném. De ha bnőd is tanul tehát nem keres pénzt, akkor gyakorlatilag nem hozzá költöztél, hanem a szüleihez. Akik így kaptak még egy gyereket, és így speciel a pofámról lesülne a bőr.

Legelső voltam.

2009. szept. 30. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!