Hány éves korától nem leszek már ciki?
A 11 éves lányomat ha kocsival viszem az iskolába mindig megkér ,hogy távolabb álljak meg a sulitól mert nem akarja ,hogy az osztálytársai meglássanak.
Nyilvános helyen nem hagyja ,hogy megöleljem vagy megpusziljam.
Hááát, úgy 18 átlagosan.
De nyugi, ez teljesen természetes, ilyen korban próbálják bizonyítani a szülőktől való függetlenségüket a kortársaknak - ilyen suta módszerekkel. Amint elmúlik a kamaszkor, ez is elmúlik.
Én is ilyen voltam, felnőttként már ismét ölelgetem és puszilgatom a szüleimet, ha találkozunk :)
nem kötelező kocsival cipelni a kis popóját. én 11 évesen busszal jártam iskolába, és túléltem.
nekem anyukám sosem volt ciki...
Van egy autóreklám, ahol a kislány eljátsza, hogy nem tudja kinyitni az ajtót. Apuka kiszáll, kinyitja kívülről, kislány kiszáll, majd visszaint, hogy "kérem ne késsen délután!" és közben ellépdel a az elképedt osztálytársai előtt.
Pont ezt a jelenséget figurázzák ki ezzel a reklámmal :)
Szülőként ilyenkor lenyeli az ember a békát, kiteszi egy sarokkal arrébb (leány így "bizonyítja", hogy milyen önálló, mert egyedül jár be az iskolába, a szülő pedig sunyítva gurul utána a kocsival, hogy meggyőződjön róla, hogy beért az iskola területére, aztán továbbhajt :)
El fog múlni, addig meg nyelni kell a békát és továbbra is sunyítva gurulni a lány után :)
Aha, mehetne busszal. Anyataxi az oké, de ne lássák? Miért, mit gondolnak a többiek, mivel jár a lányod iskolába?
Ha szórakozni menne és autóval kellene érte mennem, akkor megállnék távolabb, de iskolába nem. Engem ne érezzen cikinek a gyerekem, szerintem ez bántó. Ha kifiguráznak az osztálytársai, hogy kövér vagy vagy divatjamúlt göncökben jársz, nem vagy elég menő, akkor elfogadod, hogy ciki vagy?
Érdekes, nekem sosem volt ciki a szüleimmel mutatkozni. Nővéreméknek volt ilyen dilijük, de engem sosem zavart a szülők jelenléte.
Tény, hogy most már idősebb vagyok de 1 hónapja mentem anyuval és apuval moziba. Tök élveztem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!