Az ciki ha a barátnőmnél lakok?
18éves vagyok. És általában úgy szokott lenni hogy a csaj megy fel a fiúhoz, ő költözik oda, stb
Ha ez fordítva van, akkor az nem gáz?
Sajnálom,hogy otthon nálatok "gáz" a helyzet,de erről senki nem tehet,ezt a szüleiddel kell megbeszélned.Attól még nem vadidegen emberek dolga eltartani téged.Dolgozz,állj a saját lábadra aztán fontolgasd az összeköltözést.Mert így ez nem csak arról szól a dolog,hogy a szerelmeddel akarsz együtt élni,hanem menekülni otthonról valahova.Hát ez nem éppen fair sem a lánnyal,de főleg nem a szüleivel szemben.Mit szólnak egyébként az ötletetekhez a szüleitek?Mert nekem nem állna szándékomban eltartani még plusz egy embert,és azt sem engedném,hogy a fiam élősködjön másik család nyakán.Azért ez nonszensz ezt beláthatod.Az én fiam is 17 már,de nem engednék neki ideköltöztetni senkit,és Őt sem engedném senkihez.Gondolj bele,eltartok a férjemmel pl:1-2 évig egy idegent,aztán tovább áll.Menj kollégiumba ha még tanulsz,így megszabadulsz otthonról.
Aztán majd akkor akarj össze költözni,ha fenn tudod legalább magad tartani.Ami nem annyit jelent,hogy kel pár zacsi csipsz havonta,hanem számlák,rezsi,esetleg albérlet,kaja...stb...ha meg tudod keresni a rávalót.
Sajnos ilyen az élet,így már"gáz"az elgondolásod.
Mit mondanak a szülők a tervetekről?
Nekem is az a véleményem, hogy így, félig felnőttként odaköltözni egy másik családhoz, nem túl jó ötlet. A koleszos megoldás sokkal jobbnak tűnik, bár annak is van cirka havi 15 ezer Ft-os költsége általában. (Középiskolai kolesz kaja hozzájárulása). Nem baj, ha ugyan abban a városban laksz, mint ahol a sulid van, ha családi okokból kéred az elhelyezést, megkapod, ha van hely. Igaz, így nem tudsz majd annyit találkozni a kedveseddel, mintha náluk laknál, de a lelkiismereted így tiszta maradhat.
Én sem vállalnék be senkit pluszban és nem szeretném, ha a gyerekem így költözne máshoz. A diákmunka kolesz esetén is jó ötlet, ha a szüleid nem tudnának támogatni.
Köszönöm szépen, én voltam 13.37, de már megszoktam hogy lepontoznak, akármit is írok. Ne törődjetek vele, én sem. :)
Még annyit hozzátennék, hogy engem nagyon bántana ha a párom azért akarna összeköltözni velem, mert otthon nem érzi jól magát. Annak nagyon kihasználás szaga van.
Vagy pusztán szerelemből, vagy sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!