Lehetséges, vagy csak rögeszme nálam, hogy anyósom féltékeny rám?
Biztos, hogy anyuka pici fiát szeretnéd magad mellett hosszútávon?
Mert nem úgy tűnik, mintha le akarna válni.
A férjem a válásából (előző házasság) anyagilag elég rosszul jött ki, fél évig barátoknál kanapézott, majd utána ment albérletbe. Kérdeztem, hogy hogyhogy nem költözött ideiglenesen a szüleihez.
A válasz, őszinte döbbenettel: Felnőttként??
El nem vágott köldökzsinór probléma.
Te a fejedre is állhatsz ha a párod nem akar ezen változtatni. :(
Mondjuk azt sem értem, hogy miért kell birokra kelve mindkettőtöknek kiszolgálni a párodat. Néhanapján ő nem szokott magáról gondoskodni? Egy kenyeret megkenni vagy a cipőjét kikészíteni?
Nálunk a kávét is az csinálja, aki hamarabb ébred. Nagyot néznék, ha a férjem a kávéfőző előtt nyüszítene, mert én éppen egy órával később ébredek fel.
Nő vagyok, az én szüleim is gyakran hívnak. Oké, egy szem gyerek vagyok, hiányzok a leltárból, hiába mentem már férjhez.
Viszont azon kívül, hogy elmesélik, hogy telt a napjuk, vagy megkérdezik, hogy vagyok, nem szólnak bele semmibe. Néha a férjemet is felhívják, bár vele apám szokott üzletelni és időnként tanácsot kérnek egymástól vagy megbeszélnek valamit.
Ha olyankor hívnak, amikor nem érek rá, akkor "csak köszönni akartam, szép napot, majd csörögj, amikor alkalmas lesz" - és nem hívnak, amíg én nem hívom őket.
Szóval nem is a telefonálás gyakorisága számít, hanem a minősége. Ha számonkérő, az gáz. Ha csak érdeklődő (és nem burkoltan számonkérő!!), az nem gond.
Bizonyos esetekben pedig akkor csodálkoznék, ha nem keresnének. Vizsgák, állásinterjúk után például, hogy érdeklődjenek az eredményről, vagy ha az később lesz, akkor "hogy érzed, hogy sikerült?".
Ellökött?? Hát akkora pofont adtam volna neki hogy begurul az asztal alá...a pároddal valami gáz van,ha szerinte te vagy a rögeszmés. Aztán nagyon vigyázz,mert nemoská meg belőled lesz a lump menyecske aki ki sem kel az ágyból a férjének reggelit adni,és még ezt is anyucinak kell csinálni....
Mondanám hogy állj a sarkadra,de mivel az ő házában vagytok megvan kötve a kezed.Meg elég kemény dionak tűnik. Próbáljatok meg vele a érjeddel KETTEN beszélni,szépen,aztán ha nem megy csúnyán. Ha ugy sem megy költözzetek. Ha az sem megy akkor valaki előbb utóbb költözni fog,és az te leszel. Egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!