Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, vagy csak rögeszme...

Lehetséges, vagy csak rögeszme nálam, hogy anyósom féltékeny rám?

Figyelt kérdés
Akár mit csinálok, mindent kivesz a kezemből, ha készítem a páromnak a munkába a kaját ,nem tudom anélkül megcsinálni ,hogy valamit hozzá ne fűzne, ha netán sikerül "egyedül " végrehajtanom ezt az égbekiáltó feladatot, akkor kínjába kiveszi a cipős szekrényből a párom cipőjét és elé rakja.Napi szinten mossa az alsógatyáját, holott mondtam evvel több vizet pazarol, mintha egy héten egyszer mosnánk fehérneműt, reggel induláskor nem engedi, hogy én szolgáljam ki a páromat volt rá példa, hogy ellökött (pl.: amikor melegítettem a reggeli teát, a mikrótól).Már fel sem kelek reggelente, nem versenyzek vele. Ha megemlítem a páromnak azt mondja rögeszmés vagyok és nevet rajtam.Sajnos együtt élünk, ha netán az én szüleimnél vagyunk, akkor napi szinten le kell jelentkeznie anyucinál. Mit tegyek adjatok tanácsot?
2011. nov. 19. 08:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Komolyan, mint az előző férjem és az anyja. Megszületett a gyerekünk, és anyósom elzavart a gyerekkel együtt a férjem lakásából (haszonélvező).

SMSt küldtem a férjemnek, hogy hazamegyek édesanyámhoz.(A kulcsaimat elvette, nem tudtam a pincébe bemenni a babakocsiért. A négy kónapos gyereket kézben vittem ki az állomásra, felkönyörögtem magam a vonatra, mert nem volt pénzem)

A szüleim szerencsére nem balhéztak, befogadtak.

A férjem másnap felhívott, hogy megbeszélte az anyjával, menjek haza. Értem nem akart jönni, hiába nem volt babakocsim. Kijelentettem, hogy abba a lakásba nem megyek többet inkább nyomorgok a lányommal 6 négyzetméteren.

Az anyját választotta.

Még a tárgyalásokra sem jött el.

A lányunkat azóta egyszer látta, soha nem fizetett gyerektartást.

Végül lemondott a gyerekről.

A második férjem nagycsaládos, középső gyerek az ötből. Nem anyucipicifia, hálégnek.

A lányomat örökbefogadta, és van egy közös picink is.

Ezt azért mesélem el neked mert ebben a kapcsolatban Soha nem leszel Te az első. Az első az anyuka.

2011. nov. 19. 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Előző! Ez nagyon durva! Valahogy el kellett volna perelned még a gatyáját is az exednek, meg az anyja bugyogóját!
2011. nov. 19. 18:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsot, mint valaki említette, meg van kötve a kezem... nem is kicsit.
2011. nov. 19. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen okos anyósok soha nem változnak.

Sajnos addig kell lelépni, amíg lehet.

2011. nov. 20. 15:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mégis ,hogy lehetnek ilyen nők a világon??????

Ilen gusztustalan vénasszonyok az én anyósjelöltem mindíg játsza a mártírt a következőképpen:Kisfiam neked fogalmad sincs mennyit szenvedtem míg megszültelek a terheség alatt és hogy felneveljelek.Ezért elvárom,hogy minden szereteted az enyém legyen és jobb ha tudod hogy öregségünkre kötelességed minden tekintetben áponi és velünk lenni...Gusztustalan beteg húzás

2011. nov. 28. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!