Lehetséges, vagy csak rögeszme nálam, hogy anyósom féltékeny rám?
Komolyan, mint az előző férjem és az anyja. Megszületett a gyerekünk, és anyósom elzavart a gyerekkel együtt a férjem lakásából (haszonélvező).
SMSt küldtem a férjemnek, hogy hazamegyek édesanyámhoz.(A kulcsaimat elvette, nem tudtam a pincébe bemenni a babakocsiért. A négy kónapos gyereket kézben vittem ki az állomásra, felkönyörögtem magam a vonatra, mert nem volt pénzem)
A szüleim szerencsére nem balhéztak, befogadtak.
A férjem másnap felhívott, hogy megbeszélte az anyjával, menjek haza. Értem nem akart jönni, hiába nem volt babakocsim. Kijelentettem, hogy abba a lakásba nem megyek többet inkább nyomorgok a lányommal 6 négyzetméteren.
Az anyját választotta.
Még a tárgyalásokra sem jött el.
A lányunkat azóta egyszer látta, soha nem fizetett gyerektartást.
Végül lemondott a gyerekről.
A második férjem nagycsaládos, középső gyerek az ötből. Nem anyucipicifia, hálégnek.
A lányomat örökbefogadta, és van egy közös picink is.
Ezt azért mesélem el neked mert ebben a kapcsolatban Soha nem leszel Te az első. Az első az anyuka.
Az ilyen okos anyósok soha nem változnak.
Sajnos addig kell lelépni, amíg lehet.
Mégis ,hogy lehetnek ilyen nők a világon??????
Ilen gusztustalan vénasszonyok az én anyósjelöltem mindíg játsza a mártírt a következőképpen:Kisfiam neked fogalmad sincs mennyit szenvedtem míg megszültelek a terheség alatt és hogy felneveljelek.Ezért elvárom,hogy minden szereteted az enyém legyen és jobb ha tudod hogy öregségünkre kötelességed minden tekintetben áponi és velünk lenni...Gusztustalan beteg húzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!