Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők! Ti mit reagálnátok erre?

Nők! Ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A párom,(4 hónapja vagyunk együtt),azt mondja,hogy szeret,de gyereket soha a büdös életben nem szeretne,se tőlem,se senki mástól,mert iszonyatosan irritálja a sok elkényeztetett bömbölő gyerek a buszon pl,és tudja hogy nem lenne jó apa.

Az őszinteségét értékelem,de jelenleg nem tudom mit szóljak ehhez.......

2013. máj. 23. 14:49
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Nem vagy cigány és ez a kérdés kamu. Ha cigány lennél, mondanád, hogy dikmá gazsi.
2013. máj. 23. 20:54
 52/52 anonim ***** válasza:
Nos, mivel én nagyon szeretnék gyereket (ill. szerettem volna, mert már van férjem és gyerekem), először megpróbálnám rádumálni, hogy a saját gyerek más, meg különben is én leszek vele otthon, mire hazajön, már alszik, stb. Ha nem működik, szakítanék. De, ha nagyon fiatal, akkor még simán meggondolhatja magát. Ha pedig te sem akarsz gyereket, akkor öröm, boldogság. 26N
2013. máj. 24. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!