Nők! Ti mit reagálnátok erre?
A párom,(4 hónapja vagyunk együtt),azt mondja,hogy szeret,de gyereket soha a büdös életben nem szeretne,se tőlem,se senki mástól,mert iszonyatosan irritálja a sok elkényeztetett bömbölő gyerek a buszon pl,és tudja hogy nem lenne jó apa.
Az őszinteségét értékelem,de jelenleg nem tudom mit szóljak ehhez.......
Értékeld az őszinteségét, és szépen köszönj el tőle.
Én ezt tenném a helyedben.
"Szerintem a 28. válaszoló kommentjéből kiderül a válasz... "
Igen igen,látom későn olvastam
ma 15:26
csak úgy mellesleg: c,gányozni nem gusztustalan?
Mondjuk 21 évesen ezt még nehéz így kijelenteni, te sem teszed, csak nagy valószínűséggel mondod, hogy nem akarsz gyereket és ez nagy különbség. Én is így érzek jelenleg mint te. El nem tudom képzelni magam a pelenkatengerben az üvöltő "pulyával", de ha egy pasi azt mondaná, hogy ő soha nem akar gyereket és ez 100%, akkor én is rosszul érezném tőle magam. Én ezt arra vezetem vissza, hogy jelenleg el sem bírom viselni a gyerek gondolatát, de valami mégis azt mondja bennem, hogy a jövőben talán akarom. Most még csak 22 vagyok, most diplomázom, semmi kedvem az egészhez, meg hát időm is van bőven, de miért ne kattanhatna valami 30 évesen, hogy babát akarok? Konkrét tanácsot nem tudok adni, hogy folytasd-e a kapcsolatot, hiszen én is nyakig ülök a szituban, csak reméltem, hogy kicsit segítettem neked megérteni magad :) Nekem is sokáig tartott, amíg leesett, hogy a 4 év alatti gyerekek iránti gyűlöletem ellenére miért érzem magam rosszul, ha a párom olyat mond, hogy nem biztos, hogy akar.
L/22
Nos ha te szeretnél majd egyszer de ő ezt így kijelenti, hogy nem, akkor jobb ha elfelejted. Azt ne várd, hogy majd 10 év múlva megváltozik... És ha trükkös módon mégis teherbe esel, akkor majd nevelheted egyedül és pereskedhetsz vele, hisz megmondta, hogy ő nem akarta. Persze a dologhoz ketten kellenek, szóval kell gyerektartást fizetnie, de hogy békés családi életre ne számíts...!
Ha pedig te sem akarsz, akkor nincs semmi probléma, egymásnak vagytok teremtve.
Egyébként több dolog is a pakliban lehet, amiért ezt mondta:
-Lehet, hogy tényleg nem bírja a gyereksírást és menekül...
-Lehet nem akar tényleg gyereket, mert mondjuk neki rossz gyerekkori élményei vannak.
-Az is lehet, hogy akar gyereket, de nem tőled, veled csak jól elvan egy ideig, vagy már akár szakítana is. De elköteleződni semmiképp sem szeretne veled.
-Vagy csalódott valakiben akitől szeretett volna gyereket.
-Vagy nem lehet gyereke.
-Bármi lehet...
Ha a helyedben lennék és egyszer majd szeretnék gyereket, akkor nem maradnék ezzel a fickóval, az biztos...
A pulya szó tényleg eléggé sértő, elvégre ők is csak emberek, vagyis ők is azok lesznek. Az édesanyák nem szokták meg, hogy ennyire lazán van véve a gyerek fogalma. Ilyen helyeken ajánlatos a nagy többség által használt kifejezéseket írni, hogy ne legyen ilyesféle konfliktushelyzet.
Más részről pedig a kérdező csak véleményekre kíváncsi. Nem tanácsot kért, hanem ez csak egy kérdés, hogy mi hogyan reagálnánk erre. Olyan közvéleménykutatásféle, kíváncsiságból, ha nem tévedek...
Én amúgy elhagynám, nálam az ilyen szakítóok, mert én szeretnék gyereket. De ezt mindenki magának dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!