Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők! Ti mit reagálnátok erre?

Nők! Ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A párom,(4 hónapja vagyunk együtt),azt mondja,hogy szeret,de gyereket soha a büdös életben nem szeretne,se tőlem,se senki mástól,mert iszonyatosan irritálja a sok elkényeztetett bömbölő gyerek a buszon pl,és tudja hogy nem lenne jó apa.

Az őszinteségét értékelem,de jelenleg nem tudom mit szóljak ehhez.......

2013. máj. 23. 14:49
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te több, mint valószínű, hogy nem akarsz ő meg nem akar. Még mindig nem értem mi a probléma. Ha ő akarna, te meg valószínűleg nem, az jobb lenne? Olyan embert meg nem fogsz találni aki azt mondja hogy nekem teljesen mindegy szívem, ha akarsz gyerek szüljél, ha nem, nekem úgyis jó..
2013. máj. 23. 15:05
 22/52 A kérdező kommentje:

ma 15:03

szó sincs róla,én az unokatestvérem gyerekére is azt mondom hogy pulya(persze nem bántásból,viccesen)

2013. máj. 23. 15:06
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés, hogy te sem akartál eddig gyereket, vagy csak most változott meg a véleményed? Mert ha csak az ő hatására mondod azt, hogy nem szeretnél, és eddig szerettél volna, akkor később lehetnek belőle gondok, ha előjön belőled az anyai ösztön, és mégis szeretnél gyereket.
2013. máj. 23. 15:07
 24/52 A kérdező kommentje:

"Olyan embert meg nem fogsz találni aki azt mondja hogy nekem teljesen mindegy szívem, ha akarsz gyerek szüljél, ha nem, nekem úgyis jó.."

Látod!

Ez a gond.

25/52 anonim ***** válasza:
98%
Hát, ha cigány vagy, ne is szaporodj...
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok oda a gyerekekért, de soha jönnék egy főleg gyerekes anyák által látogatott szekcióba "pulyázni". Nem gondolod, hogy ez sértő?
2013. máj. 23. 15:09
 27/52 anonim ***** válasza:
73%
Most látom a kategóriát... családfa :)))
2013. máj. 23. 15:12
 28/52 anonim ***** válasza:
98%

Ezt írta nekem a kérdező privátban:

Te ki vagy,te nagy paraszt magyar ember!

Úgy válaszoljá hogy nekünk tetszen mert hamarosan még ennél s többen leszünk mint ti!

Megnézheted magad!

Hát no comment...

2013. máj. 23. 15:12
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
pulya...istenem mért nem lehet normálisan leírni,hogy baba?
2013. máj. 23. 15:13
 30/52 anonim válasza:
100%

"pulya...istenem mért nem lehet normálisan leírni,hogy baba?"

Szerintem a 28. válaszoló kommentjéből kiderül a válasz...

Egyébként csodálkoztam is,mikor a kérdések felénél jártam,hogy senkit nem zavar ez a pulyázás. Ezek szerint mégis.

2013. máj. 23. 15:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!