Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők! Ti mit reagálnátok erre?

Nők! Ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A párom,(4 hónapja vagyunk együtt),azt mondja,hogy szeret,de gyereket soha a büdös életben nem szeretne,se tőlem,se senki mástól,mert iszonyatosan irritálja a sok elkényeztetett bömbölő gyerek a buszon pl,és tudja hogy nem lenne jó apa.

Az őszinteségét értékelem,de jelenleg nem tudom mit szóljak ehhez.......

2013. máj. 23. 14:49
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim válasza:
100%
Hány éves a párod?
2013. máj. 23. 14:51
 2/52 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad áll, tolerálod-e vagy sem! Ha te gyereket akarsz, vagy megmondod neki, vállalsz egyet úgy, hogy gyakorlatilag nem lesz apja, vagy más férfit keresel, aki családra vágyik!
2013. máj. 23. 14:53
 3/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnél gyereket, akkor örülj. Ha szeretnél, akkor gondolkozz.
2013. máj. 23. 14:54
 4/52 anonim ***** válasza:
25%

Hány éves?

Ha fiat akkor mg meggondolja magát, az én nővérem is azt mondta egy időben neki nem kell gyerek, egy éve jött meg az esze, neki lesz gyereke most 23 éves/L.

Ha idősebb akkor pedig vedd rá, biztasd, hogy jó apa lenne...

2013. máj. 23. 14:55
 5/52 anonim ***** válasza:
100%
Azért abba is gondolj bele, hogy nem olyan régen vagytok együtt...haggy neki egy kis időt, mert én úgy érzem hogy te szeretnél gyereket, és tőle...Különben sokat számít az is mint az előző válaszoló..hogy hány éves a párod...
2013. máj. 23. 14:56
 6/52 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap az még nem hosszútávú kapcsolat ,ha 4 év után mondaná ezt elgondolkodnék rajta,hogy érdemes -e lekötnöm magam mellette,feláldozni a fiatalságomat stb ... Egyébként erről még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni,lehet idővel máshogy fogja gondolni ...
 7/52 A kérdező kommentje:

Az a gond,hogy én sem tudom elképzelni magam egy pulyával,aki napi 24 órát a fülembe vonyít........abszolút

pozitív,de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is,nálatok akkor ez lehet szakító ok?

8/52 anonim ***** válasza:
50%

Megérteném, mivel én anyagi okok miatt nem szeretnék ilyen állapotok mellé gyereket, ha valaki így vélekedik mint a barátod, akkor komolyan kell venni, bár kevesen hiszik el hogy vannak olyan emberek akik nem szeretnék ha egy gyerek kopogtatna az ajtón

25/L

2013. máj. 23. 14:57
 9/52 anonim ***** válasza:
78%
4 hónap nagyon rövid idő. Ennyi idő alatt normálisan fel sem merül még a közös gyerek. Egyelőre randizzatok, ismerkedjetek.
 10/52 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell döntened,vagy el viseled hogy nem lesz gyereked,vagy keresel mást akinek gyerek is kell. Örülj hogy ez az elején derült ki!
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!