Nők! Ti mit reagálnátok erre?
A párom,(4 hónapja vagyunk együtt),azt mondja,hogy szeret,de gyereket soha a büdös életben nem szeretne,se tőlem,se senki mástól,mert iszonyatosan irritálja a sok elkényeztetett bömbölő gyerek a buszon pl,és tudja hogy nem lenne jó apa.
Az őszinteségét értékelem,de jelenleg nem tudom mit szóljak ehhez.......
ma 14:55
én 21,ő 28
Ez függ attól hogy hány évesek vagytok és az együtt töltött időtől is. Írtad hogy csak 4 hónapja vagytok együtt.
Szerintem 20 évesen sokan ezt mondják főleg pár hónapos kapcsolatban. A férjem is ilyeneket mondott 20 évesen mikor még csak jártunk, nem akar gyereket mert akkor neki vége, nem lesz pénz, nem jut őneki semmi, nem akar házasságot. Aztán az együtt töltött 8 év alatt sok minden változott. Lett saját házunk, életünk ami nagyon jó,sok tervünk megvalósult. És kb 2 éve 6 év után kezdett érlelődni bennünk a házasság gondolata, most már házasok vagyunk és majd gyereket is szeretnénk.
Szóval ha nem éltek még együtt nincs közös élet kialakítva kár is gyerekről beszélni. Nagyon ráér a dolog. De ha 30 körüliek vagy afölöttiek vagytok akkor vedd nagyon komolyan amit mondott és ne várj arra hogy megváltozik.
ma 15:00
szerintem a férfiasság nem azon múlik,hogy akar e gyereket,vagy sem
több mint valószínű,h én sem akarok pulyát.....most nem vagyok nőies?
"Az a gond,hogy én sem tudom elképzelni magam egy pulyával,aki napi 24 órát a fülembe vonyít"
Akkor mi a probléma? Ha így beszélsz egy gyerekről jobb is ha nem lesz. Találtál egy pasit aki szintén nem akar. Mi a bajod végül is?
ma 15:02
nem mondom hogy 100%,csak nem valószínű,és írtam h véleményekre vagyok kíváncsi
Szerintem csak provokálni akarsz ezzel a kérdéssel, mivel lényegében nincs is kérdésed.
Csak feljöttél ide pukkasztani a jónépet a pulyázással.
Pulya?!
Inkább örülnöd kéne,jól egymásra találtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!