Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők! Ti mit reagálnátok erre?

Nők! Ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A párom,(4 hónapja vagyunk együtt),azt mondja,hogy szeret,de gyereket soha a büdös életben nem szeretne,se tőlem,se senki mástól,mert iszonyatosan irritálja a sok elkényeztetett bömbölő gyerek a buszon pl,és tudja hogy nem lenne jó apa.

Az őszinteségét értékelem,de jelenleg nem tudom mit szóljak ehhez.......

2013. máj. 23. 14:49
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
41%
Én örülnék neki mert én sem akarok gyereket. De most ezt a kérdést minek kellett kiírni, ha egyikőtök sem akar? Semmi logika nincs benne. Ha azt mojduk, hogy mi szakítanánk vele, akkor most te is szakítani fogsz és gyereket szülsz, mert azt válaszoltuk?
2013. máj. 23. 15:48
 42/52 anonim ***** válasza:
100%

na! Vered itt magad, hogy nem akarsz gyereket, de ha a pasid kerek- perec kijelenti, hogy ő nem akar, akkor benned elindul a "csakazértis" reakció... és most azon agyalsz akarsz-e....pedig írtad, hogy nem!

Kicsit ilyen "nem kapok meg valamit, de nekem az kell" reakciónak tűnik a részedről! Pont mint a gyerekeknél!

Mindenesetre hónap után még nem aggódnék a gyerektéma miatt! Minek? Lehet a jövő hónapban dobbant egy másik nőért, vagy te mész egy másik pasi alá...

2013. máj. 23. 15:50
 43/52 anonim ***** válasza:
*4 hónap után
2013. máj. 23. 15:50
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel én se szeretnék gyereket.
2013. máj. 23. 15:54
 45/52 anonim ***** válasza:
98%
Fényes nappal van, ilyenkor nem lehet bodzát és felsővezetéket lopni mert nagy a lebukás veszélye, így muszáj ide kiírni egy-két provokatív és kamu kérdést igaz-e?
2013. máj. 23. 15:57
 46/52 anonim ***** válasza:
36%
Dehogy cigány a kérdező. Amelyik cigány ilyen szépen tud fogalmazni, az nem ilyen felesleges kérdésekkel múlatja az idejét.
2013. máj. 23. 16:06
 47/52 anonim válasza:
100%
Mire jó, hogy ideírsz és direkt mindenkit provokálsz? Soha nem fogom tudni megérteni.
2013. máj. 23. 16:51
 48/52 anonim ***** válasza:
96%
Ugyis fogsz szülni olyan 10-12 "pulyá"-t mert kell a családi pótlék, dolgozni meg ugyse menő a fajtátoknak.
2013. máj. 23. 17:11
 49/52 anonim ***** válasza:

Én nem örülnék, mert én szeretnék nagyon is!

25/L

2013. máj. 23. 18:58
 50/52 anonim ***** válasza:
Akkor lenne szakító ok ha én mindenképpen vágynék egy gyerekre. Jelenleg nem vagyok benne biztos, hogy szeretnék majd gyereket, így nem zavarna.
2013. máj. 23. 19:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!