Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevektől "akadtok" ki?

Melyik nevektől "akadtok" ki?

Figyelt kérdés
Már elég nagy a választák a külföldi nevekből...nem vagyok "nagymagyar" az én gyerekeimnek sem ősmagyar neveket adtunk, de ma a játszótéren volt egy Dzsoki...és ott kicsapott a biztosítékom :)
2013. máj. 7. 22:37
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Nálam biztosíték kiverős: dzs-s nevek, Barbara, Mercédesz, Renáta, Mónika, Kiara... Meg itt is volt egy anyuka, aki mindenáron Kendra nevet akart adni a kislányának (remélem már meggondolta magát - bántani nem akarom, de... hú, nálam nagyon kiverte a biztosítékot).

Férfi nevekben kevesebb van, ami kiakaszt (jó, az utónév kalkulátorokat hagyjuk, az egy külön faj :))

2013. máj. 8. 16:00
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Segítsetek, hol van ez a vidám névkalkulátor? :D
2013. máj. 8. 17:49
 43/49 anonim ***** válasza:

[link]

:) :) :)

2013. máj. 8. 17:53
 44/49 anonim ***** válasza:

Én is használtam ezt a kalkulátort.

Férfinévben az első helyezett Pösze, nőiben Pöszke.

2013. máj. 8. 21:02
 45/49 anonim ***** válasza:
Oguz.Először nem tudtam,hogy a gyerek fiú vagy lány:)
2013. máj. 8. 21:35
 46/49 anonim ***** válasza:

Na én is meg néztem, nekem az elsők között egész emberi nevek vannak, bár nem adnám őket.

Domonkod, Csongor, Zsombor, Botond, boldizsár, Olivér, Hunor, Zsolt, Vilmos, Viktor, Zoltán, ROland, Dominik, Norbert Tibor.

Illetve: Dorina, Orsolya, Boglárka, Dorka, Dorottya, Panna, SZonja, Noémi.

2013. máj. 8. 23:41
 47/49 anonim ***** válasza:
Én oviban dolgozom és ilyen nevekkel vannak gyerekeim hogy: Kevin, Rikárdó, Renátó, Nikolasz, Melissza, Emánuel, van még Dajana, Virdzsínia,Rajmund,..hirtelen ennyyi jutott eszembe ami érdekes lehet de őrület amúgy...
2013. máj. 12. 11:29
 48/49 anonim ***** válasza:
Dajana? Úristen!
2013. máj. 12. 12:50
 49/49 anonim ***** válasza:

Villő, Zselyke, Menta, Angyalka, Napsugár, Teodor,Virgínia, Amira, Csenge, Kevin, Ábel,

stbstb....

2013. máj. 14. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!