Melyik nevektől "akadtok" ki?
Hát, én a Villő nevet nagyon szeretem, és nagyon jó fej minden Villő, akit ismerek. :)
Egyébként meg mindenkinek vannak szerintem ellenérzései „sima, normális” nevekkel is, én speciel a Zsolt nevet gyűlölöm, illetve a Milánt. De nincs rá racionális magyarázatom (mint pl. a Dzsokinál, ami egyértelmű, hogy miért gáz), és elfogadom, hogy van, akinek tetszik.
Luca
Egy ostoba, vaskos tehenészlány jut róla eszembe.
Mindenki leírja, mit gondol egy-egy névről, szerintem nem kell (sőt nincs is értelme) reagálni más hozzászólására, mert hogy lehetne már számon kérni bárkitől is, hogy mi tetszik neki, vagy mi nem......
Nekem nagyon nem jön be:
Jáfet, Csongor, Csenge, Benedek, Levente, Luca, az általában ősmagyarnak nevezett nevek: Horka, Álmos.
Amiket pedig olvastam: Innocencia, Immakuláta
Azért óriási különbség van aközött, hogy valaki leírja tárgyilagosan, hogy nem tetszik neki X név, vagy azt írja, hogy aki Y nevet ad az nem is ember.
Vagy csak én érzem ezt túl sértőnek?
Fintor Zsófi, nem a Semmelweisben szültél??
Mintha ezt olvastam volna régebben.
Csak azért kérdezem, mert fura ahogy írod, hogy Virdzsike nevű volt az ágyszomszédod, ugyanis ott szerencsére kínosan ügyelnek arra, hogy a magyarokat ne rakják egy szobába cigányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!