Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevektől "akadtok" ki?

Melyik nevektől "akadtok" ki?

Figyelt kérdés
Már elég nagy a választák a külföldi nevekből...nem vagyok "nagymagyar" az én gyerekeimnek sem ősmagyar neveket adtunk, de ma a játszótéren volt egy Dzsoki...és ott kicsapott a biztosítékom :)
2013. máj. 7. 22:37
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én a Villő nevet nagyon szeretem, és nagyon jó fej minden Villő, akit ismerek. :)

Egyébként meg mindenkinek vannak szerintem ellenérzései „sima, normális” nevekkel is, én speciel a Zsolt nevet gyűlölöm, illetve a Milánt. De nincs rá racionális magyarázatom (mint pl. a Dzsokinál, ami egyértelmű, hogy miért gáz), és elfogadom, hogy van, akinek tetszik.

2013. máj. 8. 08:59
 22/49 anonim ***** válasza:
81%

Luca

Egy ostoba, vaskos tehenészlány jut róla eszembe.

2013. máj. 8. 09:22
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki leírja, mit gondol egy-egy névről, szerintem nem kell (sőt nincs is értelme) reagálni más hozzászólására, mert hogy lehetne már számon kérni bárkitől is, hogy mi tetszik neki, vagy mi nem......

Nekem nagyon nem jön be:

Jáfet, Csongor, Csenge, Benedek, Levente, Luca, az általában ősmagyarnak nevezett nevek: Horka, Álmos.

Amiket pedig olvastam: Innocencia, Immakuláta

2013. máj. 8. 09:32
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Amitől a hideg is kiráz: Rege, Regő
2013. máj. 8. 09:32
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Azért óriási különbség van aközött, hogy valaki leírja tárgyilagosan, hogy nem tetszik neki X név, vagy azt írja, hogy aki Y nevet ad az nem is ember.

Vagy csak én érzem ezt túl sértőnek?

2013. máj. 8. 09:36
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
A Villő név nekem sem tetszik, de azért azt nem mondanám, hogy nem ember, aki így nevezi el a gyerekét.
2013. máj. 8. 09:46
 27/49 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem a Luca és a Mirella miért kiakasztó név?!Szerintem szépek...
2013. máj. 8. 09:47
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted igen, más szerint nem. Nem értem, neked miért tetszenek, ez pont olyan.
2013. máj. 8. 09:51
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbáltam egy internetes névkalkulátort, hogy mi illene a családnevünkhöz és a következő két keresztnevet adta ki: Tömörkény és Fabríció:) Elnézést mindenkitől akit így hívnak, de nekem nagyon nem jön be.
2013. máj. 8. 09:55
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Fintor Zsófi, nem a Semmelweisben szültél??

Mintha ezt olvastam volna régebben.

Csak azért kérdezem, mert fura ahogy írod, hogy Virdzsike nevű volt az ágyszomszédod, ugyanis ott szerencsére kínosan ügyelnek arra, hogy a magyarokat ne rakják egy szobába cigányokkal.

2013. máj. 8. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!