Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevektől "akadtok" ki?

Melyik nevektől "akadtok" ki?

Figyelt kérdés
Már elég nagy a választák a külföldi nevekből...nem vagyok "nagymagyar" az én gyerekeimnek sem ősmagyar neveket adtunk, de ma a játszótéren volt egy Dzsoki...és ott kicsapott a biztosítékom :)
2013. máj. 7. 22:37
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam, hogy van ilyen névkalkulátor, most kipróbáltam, nekem fiúnévnak a Kürtgyarmatot adta ki elsőként :D Ha pedig azt állítottam be, hogy gyakori keresztnév legyen, akkor Szebasztian és Krisztofer jött ki.

Bocs, de muszáj idemásolnom a 3.-ként javasolt nevek első pár darabját, ha már kiakasztó nevekről beszélünk:

Krizosztom, Narcisszusz, Bojtorján, Szókratész, Bozdurgán…

Bozdurgán! Ezek nem normálisak. :)

2013. máj. 8. 10:15
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van "Virdzsike" nevű ismerősöm (Virgínia) és nem cigány, hanem egy tanult, nagyon kedves fiatal lány.
2013. máj. 8. 10:18
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Kadosa
2013. máj. 8. 10:35
 34/49 anonim ***** válasza:
80%
Kipróbáltam ezt a névkalkulátort, és ez jött ki: Pata. Hát nem tudom, nem vagyok egoista, de szerintem a saját nevem szebb ennél...
2013. máj. 8. 10:48
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem jönnek be ezek a " dzs" betűs nevek, de az " amerikai" hangzású, normálisabb neveket szeretem, ha magyarul nem hangzik furán....

Én meg most azt nem értem, hogy mi ez a " adjunk ősmagyar/ magyar nevet minden gyereknek". Miért vannak így oda érte, ha közben meg minden másodiknak nagy álma, hogy külföldön élhessen.....

Én az ilyen nevektől vagyok rosszul: "dzs" betűsek, Viktor, Vince, András, József, Zoltán, László, Cecília, Titusz, Szavér, Szilvia, Júlia, Junior, Ottó, Otisz, Emese, Fruzsina, Francseszkó meg az ilyen szappanoperás nevek...

2013. máj. 8. 10:50
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Na én is kipróbáltam, lánynevek gyöngyszemei amiket kiadott első körben: Emse, Jozefa, Kedves, Kecses, Maros (?). Ez komoly? :D Valaki elnevezi így a lányát, hogy Kovács Kecses? Az Emse meg nem a női disznó? :D
2013. máj. 8. 10:52
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Mármint nőstény disznó! :D
2013. máj. 8. 10:53
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
A szappanoperás neveken,meg a túlzásba esett neveken,vannak szép ősmagyar nevek na de a Taksony,Ond,Kond,Regő azért már túlzás.Vagy a magyarosított külföldi nevek a Számör,Dzsúlia,Dzsenifer,Vanessza katasztrófák,bár nekem sok a becézett nevek is,mint pl a Zöldike,Őzike,Eperke,Bíborka,vagy pl a Noel,Kevin,Kiara,Perdita.Speciel a Csenge,Luca,Kitti,Lotti,Edina,Regina,Mónika,Rezső,Dezső,Béla,Károly sem tetszenek.
2013. máj. 8. 12:34
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Én is kipróbáltam az utónévkalkulátort..ezt figyeljétek: Bise, Cikó, Gilgames, Toni, Bicske, Dizavul, Lionel, Borisz, Libériusz, Robin, Libóriusz, Odin, Leonyid, Odorik, Március, Libor, Szidor, Eldvin, Norvard, Edvin, Silás, Olavi, Szilas, Levedi, Tibold, Florin, Dienes, Sion, Szeverin, Timon, Csikó, Ludvig, Roni, Krizsán, Ipoly, Indár, Mikeás, Mike, Alvin, Ipor, Aldvin, Mikó, Irsa, Mikán, Placid, Hiláriusz, Iharos, Ilárion, Iklad, Ika, Milton, Kandid, Kamill, Kalvin, Kalocsa, Otisz, Kitán, Kilény, Keszi, Kelvin, Ozmin, Kadocsa, Misa, Miron, Ivó, Izor, Mizse, Adonisz, Joakim, Izsó, Hilárion, Arvid, Gotlib, Gotfrid, Kusid, Vitális, Gregori, Viliam, Arnold, Vida, Rajmund, Kövecs, Vitéz, Archi, Vitold, Porfir..

Ezen nevek 90%-a kiveri nálam a biztosítékot :D

2013. máj. 8. 14:40
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a névkalkulátort, látom másnak is sikerült pár vidám percet okoznom vele:)
2013. máj. 8. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!