Melyik nevektől "akadtok" ki?
Nem is tudtam, hogy van ilyen névkalkulátor, most kipróbáltam, nekem fiúnévnak a Kürtgyarmatot adta ki elsőként :D Ha pedig azt állítottam be, hogy gyakori keresztnév legyen, akkor Szebasztian és Krisztofer jött ki.
Bocs, de muszáj idemásolnom a 3.-ként javasolt nevek első pár darabját, ha már kiakasztó nevekről beszélünk:
Krizosztom, Narcisszusz, Bojtorján, Szókratész, Bozdurgán…
Bozdurgán! Ezek nem normálisak. :)
Nekem sem jönnek be ezek a " dzs" betűs nevek, de az " amerikai" hangzású, normálisabb neveket szeretem, ha magyarul nem hangzik furán....
Én meg most azt nem értem, hogy mi ez a " adjunk ősmagyar/ magyar nevet minden gyereknek". Miért vannak így oda érte, ha közben meg minden másodiknak nagy álma, hogy külföldön élhessen.....
Én az ilyen nevektől vagyok rosszul: "dzs" betűsek, Viktor, Vince, András, József, Zoltán, László, Cecília, Titusz, Szavér, Szilvia, Júlia, Junior, Ottó, Otisz, Emese, Fruzsina, Francseszkó meg az ilyen szappanoperás nevek...
Én is kipróbáltam az utónévkalkulátort..ezt figyeljétek: Bise, Cikó, Gilgames, Toni, Bicske, Dizavul, Lionel, Borisz, Libériusz, Robin, Libóriusz, Odin, Leonyid, Odorik, Március, Libor, Szidor, Eldvin, Norvard, Edvin, Silás, Olavi, Szilas, Levedi, Tibold, Florin, Dienes, Sion, Szeverin, Timon, Csikó, Ludvig, Roni, Krizsán, Ipoly, Indár, Mikeás, Mike, Alvin, Ipor, Aldvin, Mikó, Irsa, Mikán, Placid, Hiláriusz, Iharos, Ilárion, Iklad, Ika, Milton, Kandid, Kamill, Kalvin, Kalocsa, Otisz, Kitán, Kilény, Keszi, Kelvin, Ozmin, Kadocsa, Misa, Miron, Ivó, Izor, Mizse, Adonisz, Joakim, Izsó, Hilárion, Arvid, Gotlib, Gotfrid, Kusid, Vitális, Gregori, Viliam, Arnold, Vida, Rajmund, Kövecs, Vitéz, Archi, Vitold, Porfir..
Ezen nevek 90%-a kiveri nálam a biztosítékot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!