Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek is feláll a szőr a...

Nektek is feláll a szőr a hátatokon a sok (mostanában divatos) ősmagyar nevektől?

Figyelt kérdés
Kedves ősmagyar nevet választott anyukák, nem kell mindjárt nekem esnetek :o) nekem se a jönnek be a Szamanták és Dzseniferek (úgyhogy ezzel ne takarózzatok)
2011. dec. 13. 17:58
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
23%
Nekem sem tetszenek.
2011. dec. 13. 18:02
 2/38 xStefix ***** válasza:
79%
Nem áll fel a szőr, de kicsit bántja a fülemet, mert nem megszokott. Leginkább az a fura, hogy sokszor nem tudom, fiú-e vagy lány név...
2011. dec. 13. 18:05
 3/38 anonim ***** válasza:
70%
Azért az Ond Kond Tas Huba nekem is túlzás, de nekem is magyar nevű gyerekeim vannak. Nekem ez tetszik, sosem adnék külföldi nevet max ha külföldi lenne az apa. Mátyásom és Mártonom van.A mi előnevünk ritka erdélyi származású elég hülyén nézne ki egy Kevin vagy hasonló hozzá. Te milyenekre gondoltál amitől feláll a szőr?
2011. dec. 13. 18:06
 4/38 anonim ***** válasza:
71%
Az attól függ mi a név. Vannak nagyon ronda ősmagyar nevek, amik ma már csúnyán hangoznak. DE vannak szépek is. A mi kislányunk Kincső, ami egy régi magyar név, Jókai Mór névalkotása.
2011. dec. 13. 18:07
 5/38 anonim ***** válasza:
82%
Ellenkezőleg! Nekem nagyon tetszenek!
2011. dec. 13. 18:10
 6/38 A kérdező kommentje:
Nem a Kincsővel, Csengével és Rékával van gondom :o) ezek szépek nagyon! Hanem Koppány, Nimród, Nyeste, Sólyom, Galamb, Villő és még sorolhatnám. Úgy gondolom nem attól vagyok magyar, hogy a gyerekemmel kicseszek későbbiekben. Mindkét lányomnak latin eredetű neve van.
2011. dec. 13. 18:12
 7/38 anonim ***** válasza:
68%
nekem a Botond, Csenge, Gyula, Zsolt, Árpád, István, Kund, Emese, Enikő tetszik.
2011. dec. 13. 18:12
 8/38 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik egyik véglet sem, a külföldi nevek sem, és az ősmagyarok sem. Nekem Eszter nevű lányom van, arra meg azt mondják, tömegnév. Attól még tetszik.
2011. dec. 13. 18:13
 9/38 anonim ***** válasza:
73%

A Koppány, Sólyom is nagyon tetszik, akinek illik, arra a Galamb is szép. A Galamb semmivel nem rosszabb az Angyalkánál, és abból legalább 3 felnőttet ismerek.

Jobb, mint az 5. Nikoletta vagy Ákos az osztályban..Az is szép, csak rengeteg van belőle

2011. dec. 13. 18:15
 10/38 anonim ***** válasza:
Az én hátam nem is szőrös! De neked mi "jön be"?
2011. dec. 13. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!