Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek is feláll a szőr a...

Nektek is feláll a szőr a hátatokon a sok (mostanában divatos) ősmagyar nevektől?

Figyelt kérdés
Kedves ősmagyar nevet választott anyukák, nem kell mindjárt nekem esnetek :o) nekem se a jönnek be a Szamanták és Dzseniferek (úgyhogy ezzel ne takarózzatok)
2011. dec. 13. 17:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Előzőnek: A Réka Attila hun uralkodó feleségének neve

Amúgy nekem is a kedvencem a Réka. Így fogják hívni születendő kislányunkat is, aki 32 hetes pocaklakó.

2011. dec. 13. 23:04
 32/38 anonim ***** válasza:

A Levente mekegős, igen! :) De az én nevem Emese, így együtt mekeghetünk, sőt mekeg az egész család, mert az apja meg Ferenc.:D Ja és a teljesség kedvéért a kicsi fiú Levente Ferenc.:) Tobzódunk az "e"-kben. Vicces!:D:D

Dehogy sértődöm meg!

2011. dec. 13. 23:06
 33/38 anonim ***** válasza:
93%

szio MI dirket magyar nevet akartunk és akarunk a ygermekünknek. ezzel tiszetelegve az ösök elött. Én imádom a magyar igazi ösi neveket sokkal jobb minbt az amerikábol és más országokbol átvett nevek.

LÁnykánk: BOglárka

Ha lesz még egy lány akkor : Emese csenge

Ha lesz egy fiunk is akkor László Hunor

Véleményem szerint ösi neveknél szebb aligha létezett magyarországon. ÉN nem bánom hogy sok szülö azon gondlkozik hogy valahogy felevenitse a mára már rég elefeledett neveket

1000 szer jobb mintha olyan nevet választanék ami magyaroszágon csak 2 emberke visel ilyet.

Vagy Samantha vagy marichuj vagy hogy hivják.

2011. dec. 14. 08:17
 34/38 anonim ***** válasza:

Igen és biztosan innen csemegéznek: [link]

Ez a kérdés amúgy nemrég volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

A 31-es válasz az enyém.

2011. dec. 14. 10:00
 35/38 anonim ***** válasza:
Nekem Zalánom van,és nem divatosságból,hanem mert 5 éve nagyon megtetszett a név,egy kedves kisfiút így hívtak,a következő gyerekem nagy valószínűleg nem fog ilyen nevet kapni,de sztem a legtöbb egész szép,és nekem midnegy ki milyen nevet ad, sokkal inkább ha minden 2. gyerek Jázmin,vagy minden 2. Milán az sokkal feltűnőbb.
2011. dec. 14. 14:38
 36/38 anonim válasza:
24%
Ezzel én is így vagyok! Szerencsére nekem nem valami régi a nevem (Adél), de azon viszont én is fel vagyok háborodva, hogy mostanában 8 éves gyereknek olyan neveket hallunk hogy Mária, Katalin, Zsuzsanna, Vilmos, Gyula, Pál. Szegény gyerek...
2011. dec. 20. 18:44
 37/38 anonim ***** válasza:
"sok névtől" vagy "nevektől" sok nélkül.
2011. dec. 20. 21:59
 38/38 anonim ***** válasza:
7%

12-20 18:44

A hagyományos nevek évszázadok óta használatosak. Az lehet hogy neked nem jönnek be, de legalább felismerhető a gyermek neme és nem lesz nevetség tárgya sem. Inkább legyen ódivatú, mint röhejes.

Az ősmagyar nevek többsége egyszerűen katasztrófa. A mélymagyar szülő vegye fel saját maga, ne a gyerekkel csesszen ki.

2011. dec. 30. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!