Nektek is feláll a szőr a hátatokon a sok (mostanában divatos) ősmagyar nevektől?
Előzőnek: A Réka Attila hun uralkodó feleségének neve
Amúgy nekem is a kedvencem a Réka. Így fogják hívni születendő kislányunkat is, aki 32 hetes pocaklakó.
A Levente mekegős, igen! :) De az én nevem Emese, így együtt mekeghetünk, sőt mekeg az egész család, mert az apja meg Ferenc.:D Ja és a teljesség kedvéért a kicsi fiú Levente Ferenc.:) Tobzódunk az "e"-kben. Vicces!:D:D
Dehogy sértődöm meg!
szio MI dirket magyar nevet akartunk és akarunk a ygermekünknek. ezzel tiszetelegve az ösök elött. Én imádom a magyar igazi ösi neveket sokkal jobb minbt az amerikábol és más országokbol átvett nevek.
LÁnykánk: BOglárka
Ha lesz még egy lány akkor : Emese csenge
Ha lesz egy fiunk is akkor László Hunor
Véleményem szerint ösi neveknél szebb aligha létezett magyarországon. ÉN nem bánom hogy sok szülö azon gondlkozik hogy valahogy felevenitse a mára már rég elefeledett neveket
1000 szer jobb mintha olyan nevet választanék ami magyaroszágon csak 2 emberke visel ilyet.
Vagy Samantha vagy marichuj vagy hogy hivják.
Igen és biztosan innen csemegéznek: [link]
Ez a kérdés amúgy nemrég volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
A 31-es válasz az enyém.
12-20 18:44
A hagyományos nevek évszázadok óta használatosak. Az lehet hogy neked nem jönnek be, de legalább felismerhető a gyermek neme és nem lesz nevetség tárgya sem. Inkább legyen ódivatú, mint röhejes.
Az ősmagyar nevek többsége egyszerűen katasztrófa. A mélymagyar szülő vegye fel saját maga, ne a gyerekkel csesszen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!