Fiú nevek? Tavaszra várjuk a második kisbabánkat! Még nem tudjuk a nemét, de ha kisfiú lehet, hogy név nélkül marad! Jelenleg semmi nincs ami tetszene! Tippek? Vonatkoztassunk el a "tucat nevektől", mint pl. Bence, Dávid, Bálint, Balázs stb.!
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 17:25
1/17 anonim válasza:
Mi a családnév? Mert az sem elhanyagolható szempont...
Nekem az Attila (így hívják kisfiamat), Ákos, Roland, Zsolt, Szabolcs tetszenek például.
2/17 A kérdező kommentje:
A vezetéknevünk,Pap!A férjem Zsolt és az elsőszülött kisfiúnk második névnek kapta a Zsoltot,igy lett Botond Zsolt!Köszönöm a tippeket!
2012. okt. 13. 17:35
3/17 anonim válasza:
Ezt az oldalt használtad már? [link]
4/17 anonim válasza:
Iván, Bendegúz, Norbert, Vince, Vendel, Dénes
6/17 anonim válasza:
Zalán, Szilárd, Levente
Benedek (nem összetévesztendő a Bencével!)
Anton
Áron
Ábel
Kombinálva is mehet: Pap Ábel Zalán
7/17 anonim válasza:
Esetleg választhatnátok ismét magyar nevet, ha az elsőnek úgy sikerült Botond Zsolt egyébként szép :)
Pl. Levente, Zétény - vagyis nekem ezek tetszenek a régi nevek közül. (és itt is egyeznének a magánhangzók)
A Papp Levente szerintem szép.
8/17 Babeli Zurzavar válasza:
7. valaszolo! a fiam Abel Zalan:-) es a kettobol valamelyiket akartam javasolni
10/17 anonim válasza:
Nekem elsőre a Csongor név ugrott be ötletként.
Ami még tetszik és szerintem menne a vezetéknévhez: Szilárd, Szabolcs, Hunor, Zaránd, Keve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!