Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevektől "akadtok" ki?

Melyik nevektől "akadtok" ki?

Figyelt kérdés
Már elég nagy a választák a külföldi nevekből...nem vagyok "nagymagyar" az én gyerekeimnek sem ősmagyar neveket adtunk, de ma a játszótéren volt egy Dzsoki...és ott kicsapott a biztosítékom :)
2013. máj. 7. 22:37
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Mi most várjuk a babánkat, böngésztünk is nevek terén. A fiúknál egyértelműen kiakasztott a Fajsz, a Liberátusz és az Arzén. :D (Elnézést azoktól, akiknek így hívják a gyerkőcüket)
2013. máj. 7. 23:48
 12/49 anonim ***** válasza:
19%
Béla, Géza, Ödön, Dzsoki nálam is verné a biztosítékot. Na meg amiktől még rosszul vagyok. Hanna, Léna, Kira, Csenge, Luca, Koppány, Hunor.
2013. máj. 7. 23:49
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

- Jácint, mert nem tudom elsőre eldönteni, hogy ez most lány vagy fiú (oké, már tudom hogy fiú, de akkoris..)

- Dzsenifer, Dzsesszika, Mirjam és stb, mert nem szeretem ezt a hunglish dolgot..

2013. máj. 7. 23:53
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

A Petra férjem nagy kedvence, foggal-körömmel ragaszkodott hozzá a kislányunk születésekor. Persze, hogy nem lett az, nekem a szőr is feláll tőle a hátamon. (bocsánatot kérek minden Petrától!!!)

Nem szeretem a külföldről átvett neveket, a fonetikusan leírtak meg egyenesen röhejesek számomra.

2013. máj. 8. 05:58
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
A dzs betűs nevek
2013. máj. 8. 06:22
 16/49 anonim ***** válasza:
71%

a legdurvább lánynév sztem az Orália, a legdurvább fiú pedig a Jukundusz. Nem ismerek ilyen embereket,de ha benne vannak ezek a nevek az utónévtárban,egyszer biztos adta valaki. Azt is utálom,ha külföldi nevet kap a magyar csemete (és mindkét szülő magyar!), mint pl. a szomszédban Dzsesszika és Kevin,akik most várják a kistesót,aki Raul lesz, ha fiú és Dzsindzser, ha lány... (magyar család!)

Egyébként tetszenek a különleges nevek, mint Villő, Bende, Kolos, Zete, Zille, stb. De ezek magyarosak legalább.

2013. máj. 8. 07:35
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Jah a szülészeten a szomszéd ágyon fekvő kismama a kislányát Mirellának keresztelte. Nahát ez is kiakasztotta a biztosítékot. Persze anyukát meg Virdzsikének hívták...
2013. máj. 8. 07:39
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Örök „kedvencem”, mióta meghallottam Kürüsüly és Penyvírke. :)
2013. máj. 8. 08:13
 19/49 anonim ***** válasza:
24%
VILLŐ!!! Komolyan nem ember az olyan ki ilyen nevet ad a lányának....
2013. máj. 8. 08:47
 20/49 anonim ***** válasza:
73%
Villő a kislányom. Akkor én a Te szemedben nem vagyok ember???
2013. máj. 8. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!