Akadtok ki néha azon, hogy még mindig nem alussza át a babátok az éjszakát?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de ma éjjel valahogy teljesen kész vagyok. Pedig még csak 3 hónapja vagyok fent éjjelente, és a férjem is sokat segít az éjjeli "sétákban". (csak karban alszik el) De valahogy mégis. Lehet csak egy kis kikapcsolódás kellene?2009. aug. 26. 02:09
1/5 anonim válasza:
Szia!!
Szerintem elég lenne tényleg néha olyan dolgot csinálnod, ami nem megszokott a napokban és szereted...tudom közhely, de séta- vásárlás egyebek, ami feldobhat- feltölthet, vagy jo dumcsi....nekem anno kislányom kb 4hos koráig nem aludta át az éjjelt, huu non fáradt voltam, és jöttek, hogy ennek és annak alszik már a gyereke éjjel...Én meg napközben nem tudok aludni, inkább teszek-veszek tipus vok.
Kitartás, Szép Napot Neked!
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha nappal alszik is 2 órát akkor meg marad a házimunka. Mellette nem lehet dolgozni, mert annyira igényli a társaságot. Na de mindannyian így vagyunk ezzel! Csak ma éjjel valahogy rosszabbul érintett a dolog. Neked is szép napot!
2009. aug. 26. 06:50
3/5 anonim válasza:
Szia!Én 4 éve nem alszom és decemberben érkezik a 3. babánk aki ha a hagyományokat követi akkor éjjeli baglyocska lesz szintén mint két tesója:)Nem panaszkodom,meg lehet szokni!Hidd el még egyetlen éjjelt sem aludtunk végig!!!!Én inkább a nappali alvásnál csatlakozom a gyerekekhez és minimum 1 órát pihenek.A házimunkát nem egyszerre végzem el hanem hagyok minden órára valamit!Sőt ha a férjem hazajön akkor mindent meg tudok csinálni!A babád változni fog,idővel azért javul majd a helyzet bár ez most sovány vígasz,tudom:)
4/5 anonim válasza:
A babám 6 hónapos, tehát 6 hónapja nem alszom át az éjszakát. Ezt még csak-csak elfogadja az ember, hanem mindenhol azt olvasom, mindenkitől azt hallom, hogy az övé bizony átalussza. Ilyenkor kicsit sajnálom magam :-(
5/5 anonim válasza:
Kitartás! Az enyém 10 hós és még mindig felkel 1x éjszaka. Mi is most próbáljuk leszoktatni róla, egyelőre nem sok sikerrel. Szóval nyugi, én már 10 hónapja csinálom és még élek. Sőt, a lakást is van időm rendbetenni este, miután a férjem elfoglalja a kis ördögöt. Meg lehet csinálni, állati fárasztó, de próbáld élvezni mert soha nem lesz ilyen kicsi már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!