Pörköltcukros tea, hashajtásra mikortól? 5 hetes a babám s végigszenvedtük az éjszakát mert tegnap napközben nem volt széklete, éjjel meg lázmérőztem, de nem sokat ért, adtam neki kúpot s attól jobb lett, de ha így megy nam akarom mindig lázmérőzni!
isten ments hogy bántsam!! de mindenhonnan az folyik errefelé hogy napi 3-4 kakis pelus kell legyen!
S elég sokat erőlködött és sírt...
Most hogy kakált alszik mint a tej!
tegnap csak anyatejet kapott!
Nem gondolom h cukros teát kellene adni egy 5hetes babának, max. kammilla tea kicsi cukorral, de nem az amit te írsz.De ha nincs minden nap széklet az sem gond.
Ha a hasa fáj akkor próbáljatok ki valami hasfájás elleni szert, infacol, espumisan, gripe water, de a legjobb és legolcsóbb a gyerekorvos által felírt görcsoldó.
Anyatejes babáknál gyakran előfordul h akár 1 hétig sincs széklet, de a napi 5-6 is normális.Szóval ezen ne stresszeld magad.
A hasfájás tudom rossz, a szülőnek is és a babának is de ezen szinte mindenki keresztül megy. Próbáljátok ki azokat amiket írtam, hátha segít valamelyik.És szoptasd bátran!!!
Használjuk az angol vizet,de...hát nem igen veszem észre a hasznát!
Lázmérőzés után elég sürü volt a kaki s nem jött ki rendesen s csak sírt erőlködött.... csak azért adtam a kúpot.Azért akarom a p..cukros teát,mert tudom hogy a sok ingerlés nem tesz jót!
egyrészt a hasfájást a székrekedéssel nem szabad összekeverni. másrészt anyatejes babának egyáltalán nem kell napi 3 kakis pelust. szép is lenne, enyém 10 naponta kakilt 5 hónapos koráig :D
nem kínoztam kúppal, lázmérőzéssel feleslegesen, amikor nem tudott kakilni pedig kellett neki akkor segítettem csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!