Merjünk így gyereket vállalni?
120ezer+Gyes járna 25.600 ft. Családi pótlék is 12.200 ft =
IGEN!
2-es nagyon könnyen beszélsz!
amúgy ha keresel 130at, nyáron plusz 40, az 170, erre jön rá a gyes 26e, családi 12e, az összesen majdnem 210e, nyáron a rezsi is olcsóbb, így tudtok a télire félretenni.
Tökéletes sosem lesz. a gyerek után kaptok majdnem 40E ft-ot, ennyi elég neki egy hónapban, plusz még a te fizud is ott van. Én bevállalnám.
utolsó vagyok, mondjuk attól is függ, hány évesek vagytok?
ha 22-23, akkor várjatok még. ha 28-30, akkor hajrá!
Erre a legegyszerűbb és a legêsszerűbb válsz: Akkor vállaljatok gyermeket, amikor a fejedben megsem fordul az a kérdés,hogy merjek vállalni?
Ezt csak Te tudod, senki más. Nem búvárkodnék a pénztárcádban, szóval Te tudod van e plusz.
Rögtön kiderül, ha nincs "felesleges" illetve elköltetlen pénzed, akkor nyilván még egyet nem tudsz eltartani.
Bár, szokták mondani hogy a szükség nagy úr. De ne ezt vedd alapúl.
A barátnőm 31éves, míg a párja 39. Még nem tudnak babát vállalni, pedig van saját lakásuk.
Én 24éves vagyok, és 18 hetes kismama, a párom 35. Anyagi körülményünk tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!