19 évesen érdemes gyereket vállalni?
Szép gondolat, hogy ennyi idősen ezzel foglalkozol, de tudod, bármennyire is gyönyörű időszak a gyerekvállalás, nehéz is és többé nincs visszaút. :)
Én 25 évesen szültem és imádom a lányom, minden rendben a kapcsolatommal, az anyagi körülményeinkkel és tényleg boldog vagyok, de még így is néha "visszasírom" a régi időket, amikor csak úgy, hirtelen is bárhova mehettünk, vagy bármit csinálhattunk, alhattunk, stb. :)
Néha most is úgy elruccannánk valahova, mint régen, kettesben a nélkül, hogy arra gondolnánk, mikor lesz a kicsi éhes, álmos, és sírós... :(
Persze van nagyi, aki örömmel vállalja, de ha már babád lesz, akkor sem lesz ugyanolyan a kettesben töltött idő, amit a férjeddel lehetsz. :)
Szerintem éljetek eleget, csak úgy ketten és hamarosan ha mindketten nagyon nagyon szeretnétek, lesz babátok, nem vagy elkésve, utazzatok, szórakozzatok és élvezzetek minden percet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!