Budapesten egy kerületen belül hány helyre érdemes beíratni a gyereket óvodába?
Figyelt kérdés
Mi három óvodát néztünk ki. Ezek közül az egyik a körzeti. Lehet, hogy esetleg a másik két helyről elküldenek, mert a körzetibe is beíratom ?- mivel oda kötelesek is felvenni a picit, ha már 3 éves.2012. jan. 11. 14:06
1/4 anonim válasza:
Csak egy helyre írathatod be. Döntsd el, hogy melyik tetszik, oda írasd be.
2/4 anonim válasza:
1.vagyok
Én is először beírattam egy oviba a gyerekemet, ami nem körzetes volt. De megmondták, hogy ne izguljak, mert hamar fognak szólni, ha esetleg mégse tudják felvenni, akkor még át tudom íratni a körzetesbe időben.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem kerületfüggő. Újpesten például annyi oviba iratod be a gyermekedet a jelentkezéskor amennyi szimpatikus. A döntésnél úgyis összeül az összes óvodavezető és ott nézik meg, hogy xy gyerek melyik óvodánál szerepel és csak az egyikbe nyer felvételt. Mi 3 oviba jelentkeztünk és a körzetesbe vettek fel, mert a többinél túljelentkezés volt. Szóval szerintem érdeklődj a kerületi óvodavezetőnél és pontos választ tud adni.
4/4 anonim válasza:
Én kinéztem egy ovit, nem körzetes és sokan jelentkeznek, nem sok esélyünk van. Remélem be lehet többet is írni, mert második helyre megint nem körzetest írnék, csak a harmadikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!