Kisgyermekes bérlete van valakinek Budapesten?
először a Máktól kell kérni (e-mailben is lehet) egy igazolást, úgy kérd, hogy a bérlethez kell, tudni fogják
ezzel az igazolással bármelyik bkv bérletpénztárba bemész és megveszed az igazolványt - kell hozzá 1 db igazolványképet vinni - és megveszed a bérletet
az igazolást is magaddal kell hordanod, mert kérheti az ellenőr, a kiállítástól kezdve fél évig érvényes
Kérjük, hogy azok az ellátásban részesülők, akik levélben, faxon vagy e-mailen kérik a GYES, GYET folyósításról az igazolást, a kérelemben tüntessék fel személyi adataikat, TAJ-számukat, azt a címet, ahová az igazolást kérik, valamint azt, hogy az igazolást a kisgyerekes bérlet kiváltásához kérik.
cstam.uszi@allamkincstar.gov.hu
Én fogtam a gyes megállapításáról szóló határozatot, és elvittem magammal.
A kis jegyárusító bódékon kívül mindenhol lehet intézni, vigyél pénzt a bérletigazolványra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!