Ha meg vannak hozzá a feltételek (jövedelem, lakhatás), akkor ez a legideálisabb életkor. Még 30 fölött sem késő, de sokszor nehezebb teherbe esni, és több lehet a komplikáció.
2013. márc. 12. 16:49
3/17 Golan Trevize válasza:
Sőt, ha több gyereket akarsz, akkor sem ideális, ha harmicon túl állsz neki az elsőnek.
2013. márc. 12. 16:55
4/17 anonim válasza:
Még jó, hogy ehhez anyukádnak semmi köze!
Külön életet élő felnőtt nő vagy.
Ha úgy érzed, hogy az életedben eljött az ideje, meg tudjátok a pároddal adni a babának azt, amire szüksége van, és függetlenül éltek a szülőktől, akkor nem szorulsz rá arra, hogy mások engedélyét vagy egyetértését kérd ilyen döntésekben.
Amíg befolyásolnak, vagy rájuk támaszkodsz, addig korai.
2013. márc. 12. 16:55
5/17 anonim válasza:
Én 37 évesen szültem, és azóta mindenkit arra buzdítok, hogy ha nagyjából adottak a körülmények, akkor szüljön 25-max.30 év között. Mert Én pl. nagyon szeretnék még egy kistesót, de már idős vagyok hozzá, nem merem vállalni, de ha Te most szülsz, akkor simán lehet még 1-2 tesó..:-))
Sztem ha szeretnétek már, akkor gyerünk. :-)) De ha csak Te vagy odáig, akkor beszélj a pároddal, hogy Ő is akarja-e biztosan, mert belőlünk nőkből ösztönösen jön, de az apaság, és a felelősségvállalás a ffiaknál már nem olyan egyszerű..:-))
2013. márc. 12. 16:57
6/17 anonim válasza:
Én a 25. születésnapom előtt egy hónappal fogok szülni. Szóval még 24 leszek akkor... Nekem nagyon ideális, úgy érzem ez a legjobb időzítés. Akkor ideális amúgy, amikor már úgy érzed, hogy jöhet a babázás ideje és a feltételek is adottak plusz nem számít anyuci véleménye.
2013. márc. 12. 17:01
7/17 anonim válasza:
Tényleg mindenkinek akkor ideális amikor ő készen áll lelkileg, fizikailag, anyagilag. Van akinek 22 év, van akinek 35. Én mondjuk 26-27 év körül szeretnék, de mindenki máshogy érzi.
2013. márc. 12. 17:10
8/17 anonim válasza:
Ez a legjobb kor rá! :-)
De csak te/ti/ tudod eldönteni: Nagyon szeretnél már gyereket? Lesz rá pénz? Lesz lakásotok? Ha mindegyik Igen! akkor hajrá!! :-)
2013. márc. 12. 17:13
9/17 anonim válasza:
Egészségügyi szempontból a legjobb. Egyébként akkor ideális, ha a pároddal úgy érzitek.
2013. márc. 12. 17:57
10/17 anonim válasza:
A legidálisabb kor 20-25, ha az a anyagiak megvannak és stabil a kapcsolat akkor pont itt az ideje, én pl 30 felett már nem vállalok gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!