Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 24 évesen ideális gyereket...

24 évesen ideális gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Anyukám azt mondja,hogy majd 30 után,még ráérünk.33 éves volt mikor engem megszült.
2013. márc. 12. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 24 évesen szültem a kisfiamat és nem bántam meg.Anyagi hátterünk megvolt, szeretjük is egymást úgyh semmi akadályát nem láttuk.
2013. márc. 12. 18:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha anyukádtól függetlenül éltek,akkor semmi köze ahhoz,hogy mikor szülsz.Mindnekinek más az ideális.Én 28 évesen szültem először,nekem az az ideális,sőt talán még kicsit előbb is szerettem volna,de a körülmények akkor voltak adottak.Ha most szeretnél babát,akkor hajrá!:-)
2013. márc. 12. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor ideális mikor úgy érzitek a pároddal,hogy szeretnétek babát.Kisfiam 21 éves koromban született,kor szempontjából ideáli,mivel jobb fiatalon szülni,de abból a szempontból,hogy főiskolás voltam és a párom is abból szempontból nem annyira ideális,de hát ez hozta az élet,és ha egy baba rendes védekezés mellett is megfogan akkor nagyon meg akar születni,így hát bevállaltuk,pedig tudtuk nehezebb lesz,mint ha 3-4 év múlva vállaltunk volna babát,nem szenved hiányt semmiben,van autónk,lakásunk,mindketten dolgozunk suli mellett,ő bölcsis,de ha választhattam volna 24-25 évesen szültem volna,amúgy anyukám engem 21 évesen szült a különbség annyi,hogy volt munkaviszonya,diplomája,és férjnél volt.
2013. márc. 12. 18:50
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Én pont ennyi voltam, mikor az első babával terhes lettem, szerintem ideális! (Most 33 leszek, és a 6. babámat várom.)
2013. márc. 12. 19:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is 24 évesen leszek édesanya! Szerintem ez így pont jó lesz. :)
2013. márc. 12. 21:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor ideális ha a leendő szülőknek jó úgy. Én el nem tudom képzelni, hogy 24. évesen szüljek.
2013. márc. 12. 21:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Biológiailag tökéletes és ha érzelmileg abszolút kész vagy rá (na meg persze az anyagi feltételek is adottak), akkor minden szempontból tökéletes. Én 24 évesen szültem, most a második babámat várom és így utólag is nagyon örülök, hogy akkor vállaltam az elsőt és nem évekkel később.
2013. márc. 13. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!