Mit gondoltok az alábbi képről?
Engem a hideg rázott ki tőle, nem tudom hogy valóban létezik-e ilyen betegség, amitől így néz ki a kislány, de arra is gondoltam, hogy lehet csak egy számítógépes trükk a kép....Ha mégis igaz, akkor tényleg elnézést és tisztelet az anyának, meg sajnálom is, de számomra kicsit hihetetlen.
A másik meg hogy miért rak fel ilyen képet az anyuka, már ha valóban ő rakta fel és igaz ez az egész. Szerintem nem egy közösségi oldalra kéne ilyesmit kirakni. Engem személy szerint felkavarnak az ilyen képek és olyan rossz, hogy sok ilyennel van tele az üzenőfalam.
Szerintetek ez valós kép?
Hogy lehet ilyet leírni, hogy minek rak fel képeket róla az anyja? Basszus, hogy lehetsz ilyen korlátolt?
Az anyukájának nyilván ő a legfontosabb. Elolvastad a szöveget alatta? Az anyuka is leborotválta a haját, hogy a kislány ne érezze magát annyira csúnyának, és mosolyogva néznek a kamerába. Szerintem gyönyörűek!
Inkább példát vennél róluk! Gondolom te az a fajta vagy, akinek ha beteg gyereke születne, bedugná valami intézetbe, esetleg a kórházban "felejtené" születés után...
Nem a kislány a nyomorék, hanem az, aki felháborodik rajta, hogy az anyja nem dugja el a világ elől...
Szerintem is bántó már maga a kérdés is, hogy "miért rak fel ilyen képet az anyuka?". Miért ne tenné? Attól, hogy beteg a kislány ő valószínűleg ugyanúgy szereti és ugyanúgy büszke rá, mint azok, akik az egészséges gyerekükről raknak fel képet. Szerintem ezt értették "bántás" címszó alatt az előttem szólók.
Egyébként régebben sok dokumentum filmet néztem a progérias betegekről és úgy tudom, hogy a leghosszabb ideig egy 25 éves fiú élt (de már régen láttam, úgyhogy lehet téves az info). Egyébként külföldi oldalakon sok ilyennel találkozni, de vajon Magyarországon is vannak ilyen betegségben szenvedő gyerekek? Biztos vannak, de milyen érdekes, hogy róluk nem lehet hallani.
volt erről egy műsor nemrég a discovery-n.
a többiek, akik ebben a betegségben szenvednek sokkal öregebben néznek ki, mint a kis törpék, vastag szemöldökkel, amitől mogorvának tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!