Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mért húzzátok le a szoptató...

Mért húzzátok le a szoptató anyukákat?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem, hogy azok, akik szerintem jókat írnak, aktuális dolgokat a szoptatásról, hozzátáplálásról, mindig ' kisebb százalékban' adnak hasznos válaszokat, mint azok, akik az elavult, régi javaslatokat támogatja. Miért van ez így? Mért pontozzátok le őket? Vagy azokat akik hosszú távon szoptatnak?

2013. márc. 10. 00:01
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
Hét kedves kérdező,te mindannyiunknál különb ember vagy!
2013. márc. 10. 10:46
 32/43 Jégtánc ***** válasza:
55%
Nem döntöttem volna tápszer mellett.Viszont nem is török pálcát azok felett akik így döntenek.Mint írtam feljebb is,mindenkinek a maga döntése,és senkinek nincs semmi joga beleszólni hogy ki hogy csinálja.Mások vagyunk,el kell fogadni.Nem azon csámcsogni hogy ki miért nem szoptat.Ilyenkor mindig azok a nénik jutnak eszembe,amikor becsengetnek és meg akarnak téríteni:)))Köszönöm nem:))
2013. márc. 10. 10:48
 33/43 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező a tipikus ki ha én nem típusú anyuka,aki nem fogad el más véleményt,az ilyennel nem szabad foglalkozni,azért írta ki a kérdést,hogy panaszkodjon és rosszindulatúskodjon.Minden ember azt csinál amit akar,senkinek nincs hozzá köze ki mit csinál a gyerekével mit ad neki enni,mit nem.Amúgy meg mindig a szoptatósok támadják a többit 99%ban.
2013. márc. 10. 10:54
 34/43 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem. Semmi baj nincs azzal, ha az anyának mondjuk nincs teje, és tápszert kap a gyerek, de ha az anya önszántából adja neki, az már rossz? Ugyanaz a vége, ugyanúgy tápszert kap mindkét gyerek, ugyanolyan egészségesen felnőhet, mint a többi. Itt csak arról van szó, hogy belepofáztok egymás gyereknevelésébe.
2013. márc. 10. 10:56
 35/43 A kérdező kommentje:

Akkor provokáció. Ha ti így érzitek. Sok értelmes választ nem kaptam a kérdésre.

A szükségből tápszert adó anyukákra semmit rosszat nem mondtam.

De tényleg befejezem, semmi érelme az egésznek, mindenki úgy gondolja, hogy szar vagyok, egészségetekre.

A véleményem nem változik. De már bánom, hogy kiírtam, okosabb nem lettem.

2013. márc. 10. 10:58
 36/43 anonim ***** válasza:
Hogy lennél okosabb ha tőből minden választ elutasítasz ami nem egyezik a véleményeddel?Azon kívül kaptál több választ is a kérdésedre,csak neked nem megfelelő.Erről ennyit.
2013. márc. 10. 11:01
 37/43 A kérdező kommentje:
Az első pár hozzászólást igenis hasznosnak találtam. Pedig volt köztük tápszeres.
2013. márc. 10. 11:07
 38/43 anonim ***** válasza:
75%
Engem is nagyon bosszant, hogy sokszor pont a legnormálisabb és leghasznosabb válaszok lesznek lepontozva, de ez csak azt mutatja, hogy általában nem a legintelligensebbek pontoznak (tisztelet a kivételnek). Nem kell a százalékokkal foglalkozni!
2013. márc. 10. 13:31
 39/43 anonim ***** válasza:
55%
De miért fáj az neked,ha mondjuk én azt mondom:nem szoptatok,mert féltem a melleimet!Vagy,mert kellemetlen nekem,vagy mert fáj!Miért lenne ez baj?Én pl. szoptattam,amíg tudtam,de nekem kínok kínja volt.Beszéltem tanácsadóval is,tőle hallottam,hogy vannak nők akiknek egyszerűen nem megy.Ennyi.De én azokat sem bántom,akikről az elején írtam.És akkor mi van?Ő ilyen,pont.Te meg más vagy.Hogy az anyatej a legjobb?Persze,azért attól függ kié.Én is tápszeres baba voltam,31 éves vagyok,sem most,sem gyerekkoromban nem voltam beteg,max,1-1 kisebb nátha.Ez nem ettől függ!
2013. márc. 10. 20:53
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Szó se róla, elég jól szórakoztam a válaszokon... Remélem, sokan vannak még így velem együtt... :D

Nekem rengeteg tejem van, így kézenfekvő hogy szoptatok, sőt egy örökbefogadott babának is adok, mert az anyukája nem szeretne tápszert adni neki. A sógornőm viszont suliba jár, és nem is volt teje. Amikor vizsgaidőszakban nálam hagyja a babáját, akkor könnyű ellátni őt, mert tápszeres. A

És tudjátok mit? Mindhárom baba tündéri, vidám, kiegyensúlyozott, imádnivaló.

MERT SZERETIK ŐKET!!!!!

Azt hiszem, ez fontosabb, minthogy tej vagy tápszer......

2013. ápr. 21. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!