A mai világban miért ennyire átlagos és elfogadott dolog az abortusz?
Nemtudom, miért gondolom azt, ha elkötnek akkor már nem lesz olyan jó. Én is hülye kis pics@ vagyok, mindig mindenen lelkizek:D
Egyébként mennyibe kerülhet? És fájdalmas? 22 éves vagyok, nekem megcsinálnák?
Meg. Csak nem biztos, hogy azonnal. Jogszabály szerint fél évet kell várni, aztán megerősíteni a szándékot, és rá fél évre műtét. Az árát nem tudom, de nem olcsó.
Ha császárral szülsz, akkor a műtét alatt azt is megoldják. Nem tudom, hogy ilyenkor eltekinthetnek-e az egy évtől. Egyébként meg laparoszkóposan történik a dolog tudtommal. Két-három pár centis vágás és ennyi.
Mindenesetre ha emellett döntenél, akkor konzultálj az orvosoddal.
Persze most nem rábeszélni akarlak, csak lehetőségként vetettem fel. Ha egyszer még esetleg szeretnél babát, akkor ne ilyen végleges megoldást válassz.
Hát ha bizonytalan vagy, akkor ne köttesd el magad...
Akkor maradj a guminál.
"30-as mi lett a babó sorsa?"
Mi lett? Mi lesz!!!! Mindjárt fenéken billentem, mert ötödjére szólok hogy húzzon be aludni, attól hogy megengedtem hogy tovább fennmaradjanak, az nem jelenti azt, hogy 10 után is lehet dajdajozni.
"Utolsó: és megtartottad? Mivel védekeztél?"
30-as vagyok, ugye tőlem kérdezted? Mivel január és május között rendszeresen jártam az orvoshoz, legalább három ultrahang is volt (csak az utolsónál a felfedezés előtt még lehet, hogy nem látta, mert túl pici volt, nem tudom), mindegyik alkalommal úgy jöttem ki, hogy én nem is eshetek teherbe, ezért sehogy.
:D kis rosszaság:) Az enyémek már itt horkolnak:)
Megyek én is horkolok pár órát. Bár az alvás nem nagyon megy mostanában mert 5 percenként pisilni járok, mert szét üti a hólyagomat ez a tökös a hasamban:D
Jó éjt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!