A mai világban miért ennyire átlagos és elfogadott dolog az abortusz?
Nem mennek?? Ne mondd már! Minden 3. terhesség megszakítással fejeződik be!
A szám, amit írtam, valós. Nem a kisujjamból szoptam ki.
Háát, azt kell mondjam, hogy én vagyok az élő példa, hogy normális védekezés mellett is teherbe lehet esni. Velem már 2x megtörtént.
Ami engem megdöbbent, hogy vannak olyan lányok 14-15-16 évesek, akik "direkt" csinálják szerencsétlen gyereket, majd futnak elvetetni. Utána meg büszkék rá, hogy nekik abortuszuk volt. Ettől érzik magukat "nagynak".
Nekem is van 2 gyerekem akik védekezés mellett lettek, első tabletta, (de beteg voltam bár amilyen gyógyszereket szedtem a nőgyógyászom és a háziorvosom szerint SEM ütköztek a fog.gátlóval de ezek szerint mégis)a harmadik spirál mellett, ami lejjebb csúszott holott ellenőrizve volt. Én nem vetettem el egyiket se mert nem lettem volna rá képes, holott korábban elfogadtam az abortuszt de mikor már OTT voltak kizártnak tartottam.
Azóta 2-3 dologgal is védekezünk, macerás és főleg marha drága de inkább mint hogy sikerüljön ismét még van jópár évem a klimaxig.
Egyébként nekem is van "hobby" ab-ra járó ismerősöm (sógornőm és egy barátnőm) 29 és 30 évesek és most már szeretnének gyereket (3 ill. 4 ab után!) de sorozatban elvetéltek :((( Hatalmas fájdalom van bennük emiatt de sajnos maguknak okozták:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!