Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai világban miért ennyire...

A mai világban miért ennyire átlagos és elfogadott dolog az abortusz?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 20:29
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
19%
Épp ez az hogy nem nagyon mennek el abortuszra az sem akinek be csúszik! Akkár 15 éves akár 40.
2013. febr. 22. 21:25
 12/60 anonim ***** válasza:
65%

Nem mennek?? Ne mondd már! Minden 3. terhesség megszakítással fejeződik be!

A szám, amit írtam, valós. Nem a kisujjamból szoptam ki.

2013. febr. 22. 21:27
 13/60 A kérdező kommentje:

Háát, azt kell mondjam, hogy én vagyok az élő példa, hogy normális védekezés mellett is teherbe lehet esni. Velem már 2x megtörtént.

Ami engem megdöbbent, hogy vannak olyan lányok 14-15-16 évesek, akik "direkt" csinálják szerencsétlen gyereket, majd futnak elvetetni. Utána meg büszkék rá, hogy nekik abortuszuk volt. Ettől érzik magukat "nagynak".

2013. febr. 22. 21:29
 14/60 anonim ***** válasza:
77%
Kétszer? Mivel védekeztél?
2013. febr. 22. 21:30
 15/60 A kérdező kommentje:
Ja és persze az ilyenekből lesznek a hobbi abosok! Mert sajnos ilyen is van. És olyan is van, aki az abortuszt használja védekezésnek. 12 hetesen elvetetik a gyereket, legalább abban a 3 hónapban nem kell védekezni. Aztán jöhet a következő kaparás...
2013. febr. 22. 21:32
 16/60 A kérdező kommentje:
Első gyógyszer, harmadik spirál.
2013. febr. 22. 21:32
 17/60 anonim ***** válasza:
60%
Hát bocsánat nem akartam ki írni 15 évesen szültem, azt hittem vége bennem mindenek, DE az abortuszt 10 ből 10 ember kiabálta a fülembe, éjjel nappal, de nekem meg se fordult volna a fejemben és kapásbol aki 2012-ben szült csak itt a környezetemben 7 lányt tudok 18 éven alul, semeikünknek nem jutot volna eszébe!
2013. febr. 22. 21:34
 18/60 A kérdező kommentje:
Utolsó ezzel én is így voltam. Sőt engem anyám is kidobott miatta. Bár én már 16 éves voltam és 17 évesen szültem.
2013. febr. 22. 21:35
 19/60 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó: Azért valljuk be, az sem teljesen normális, hogy 15 éves lánykák szülnek. Becsüllek, hogy legalább vállaltad a felelősséget a hibádért. De nem gondolod, hogy inkább meg kellett volna előzni a dolgot?
2013. febr. 22. 21:37
 20/60 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is van 2 gyerekem akik védekezés mellett lettek, első tabletta, (de beteg voltam bár amilyen gyógyszereket szedtem a nőgyógyászom és a háziorvosom szerint SEM ütköztek a fog.gátlóval de ezek szerint mégis)a harmadik spirál mellett, ami lejjebb csúszott holott ellenőrizve volt. Én nem vetettem el egyiket se mert nem lettem volna rá képes, holott korábban elfogadtam az abortuszt de mikor már OTT voltak kizártnak tartottam.

Azóta 2-3 dologgal is védekezünk, macerás és főleg marha drága de inkább mint hogy sikerüljön ismét még van jópár évem a klimaxig.

Egyébként nekem is van "hobby" ab-ra járó ismerősöm (sógornőm és egy barátnőm) 29 és 30 évesek és most már szeretnének gyereket (3 ill. 4 ab után!) de sorozatban elvetéltek :((( Hatalmas fájdalom van bennük emiatt de sajnos maguknak okozták:(((

2013. febr. 22. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!