Anyukák, akik dohányoztok, válaszolnátok?
Ha kettesben mentek valahova a gyerekkel/gyerekekkel babakocsival vagy akár gyalog,olyankor is rágyújtotok vagy csak ha van veletek más felnőtt is?
Ha igen,akkor nem szoktak rátok megvetően nézni?
Ha igen az nem zavar?
Nem cigizek a gyerek mellett. Régebben sem bagóztam az utcán, nekem valahogy nem tetszik az ilyesmi, utcán nem eszem és nem cigizek :)
Csak és kizárólag itthon a teraszon szoktam bagózni. Nem fogom eltitkolni a gyerekem előtt, hogy dohányzom, nem akarom magam tökéletesnek beállítani. El fogom neki mondani, hogy ez egy káros, rossz szokás, és bánom, hogy rászoktam, és remélem, ő majd nem szokik rá.
4-es, az, hogy gyerekem lett, nem jelenti azt, hogy mostantól egy fillért sem költök magamra. Hidd el, hogy nem vonok meg semmit a gyerekemtől, ha ott tartanánk, hogy valami fontosat azért nem tudnék megvenni a gyereknek, mert elmegy a pénz cigire, akkor természetesen nem venném meg a cigit. Más hetente jár szoliba, műkörmöshöz, shoppingol tök felesleges dolgokat stb. Én ilyeneket nem csinálok, helyette cigire dobom ki a pénzt.
Az 5-ös válasz tényleg elég gusztustalan és irritáló volt...
Látom tényleg sok ember nem fogta fel mit is kérdezek!
Annak aki megértette köszönöm,aki nem az meg teljesen feleslegesen írt rá választ mert az okoskodás nem érdekel.
Mivel ne attól kérdeztem aki nem cigizik,vagy már leszokott hanem aki dohányzik!
Azért tettem fel a kérdésemet úgy,hogy AKIK DOHÁNYOZTOK...
Utolsó, miért nem érted meg, hogy a kérdés azokhoz szólt, akik dohányoznak? Volt, aki azt írta, hogy zavarja, ha csúnyán néznek, épp ezért, vagy másért, de nem is dohányzik, miközben babakocsit tol, más meg azt írta, hogy nem foglalkozik vele, hogy ki nézi és ki nem. A kérdező erre volt kíváncsi (többek közt), nem arra, hogy aki nem dohányzik, annak mi a véleménye.
Ha én látok egy olyan kérdést, hogy "Balkezesek, ti melyik kezetekkel vakarjátok a fületeket?", akkor nem írok oda, mert nem vagyok balkezes, nem nekem szól a kérdés. Te miért nem érted meg, hogy nem téged kérdeztek?
Mert a nem dohányosok osszák az észt! Igazuk van, hogy egészségtelen, káros, sok pénz, de ez van. Mindenkinek magánügye mit csinál.
Inkább azokat kéne szidni, akik terhesen cigiznek és még a kórház elé is kijárkálnak nagy hassal cigizni.
Nagyon tévedsz 23.,hogy megerősítésre vártam,mert amúgy is az én dolgom mit teszek és mit nem.
Nem értem mi keresnivalód van a válaszolóim közt,ha nem bírod felfogni,hogy nem a Te és más hasonló válaszoló okoskodására vagyok kíváncsi.
Menj máshová észt osztani,mivel az én kérdésemre HASZNOS VÁLASZT NEM adsz!!!!!
A többieknek köszönöm!
Igen, akik terhesen cigiznek, azoknak is magánügyük. De aki terhesség és szoptatás után szokott vissza a cigire, azért az nem árt a gyerekének már, ha dohányzik. Főleg, ha nem a gyerek előtt csinálja és nem babakocsi tologatás közben.
De azért egy terhes nő nem tud a gyerekétől félreállni, miközben dohányzik. Azért elég sokan írták, hogy a gyerek előtt nem dohányoznak és séta közben sem.
Ahamm értem. Szóval Nektek nem lehet beszólni mert magánügyetek hogy szívjátok a babakocsi mellett a cigit, viszont akik terhesen bagóznak azok milyen szemetek fújjj. Értem most már, köszi :D
Csak egy kérdés...
Nem kutya kötelességed minél tovább segíteni a gyerekedet az életben és hogy ezt megtehesd egészségesen élni?
2. Milyen példát lát a gyerek Tőletek? Ja hogy majd azt mondod hogy az húúú de egészségtelen miközben te meg szívod... csak itt egy gond van, a gyerkőcök a szüleik magatartását, viselkedését másolják. Szóval ezen az alapon Ti is károsítjátok a gyereket, nem csak a pocakosok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!