Válaszolnátok, anyukák? (tudom nem ide kellene írni)
Van egy 2 éves kislányom.Amióta megszületett egyre kevesebbet tudunk egymással foglalkozni a férjemmel.A napokban ezt hangoztatta is,de nem tudok egyszerűen mindenben a maximumot teljesíteni.Sajnos már a sex sem megy a részemről,és ez nagyon zavarja a páromat.Szeretem,de amikor már minden "rendben"van a házban plusz alszik a kicsilány is,már nincs semmi kedvem semmihez.
Mit csináljak?Nem akarom,hogy erre rámenjen a házasságunk:(Van/volt ilyen másoknál is,vagy én csinálok mindent rosszul?
Pedig össze kéne szedned magad, ha szereted a férjedet.
Mert aztán ne csodálkozz, ha majd kitekintget másmerre...
Pld kérd meg, hogy masszírozza meg a hátadat, ami kicsit ellazít, és ha ügyes, más is lehet belőle...
És félre ne értsd, de azért egy gyerekkel azért nem olyan vészes. Gondolj arra, hogy sokan 2-3-4 gyerek mellett kell, hogy "teljesítsenek" esténként...
Ahogy az előttem szólók írták: hangolódjatok rá, romantikázzatok, legyetek picit kettesben is!
A mosatlan nem szalad el... a férj viszont igen...
Miért kell mindig mindennek tökéletesnek lennie? Nálunk kicsit más a helyzet, mert a férjem külföldön dolgozik és 2 hetente jár haza hétvégére, de tuti senkit nem engednék a lakásba hétfőn :-) Az idő értékes, nem szabad pazarolni.
A másik: menjetek el kettesben erre-arra. Ha van nagyszülő, akár egy szállodába is egész estére. Függ persze az anyagiaktól, de közös masszázs, aztán beülni egy kád vízbe, finom vacsora a szobában. Vagy szervezz ilyet otthonra: rendelj vacsorát, egész nap csak a lányoddal foglalkozz és csak a legszükségesebbeket csináld meg (ha kiönti a levest azt nyilván fel kell mosni, de a szennyes ruhák kibírnak még 1 napot).
Egy 2 éves kislány nem kisbaba,elég önálló,neked meg ha nem dolgozol bőven van időd mellette,csinálj akkor rendet és a férjed otthon van foglalkozz vele,menjetek el kettesben,és erőltesd meg magad a szex fontos egy házasságban egy kapcsolatban de ezt már elég régen így kellett volna tenned,Ő a férjed akit elvileg szeretsz, gondolj csak bele 20 év múlva a lányod kirepül,lesz saját családja, te meg ott maradsz a pároddal már ha nem hanyagolod el és melletted marad, Ő az akihez hozzákötötted az életed és együtt akartok megöregedni,akkor tessék felemelni.a feneked és tenni érte,hogy így is legyen. Sok házasság azért,megy tönkre gyerek születés után,mert a nő elfelejt nő és felség lenni,elfelejti,hogy oké fontos a gyerek de a férj ugyanannyira,mert Ő az a társ akivel jobb esetben le akar élni egy életet szeretetben,egészségben,és egy kapcsolatot ápolni kell,és a szex egyszerűen szükséglet valakinek elég heti 1szer valakinek naponta kétnaponta,de hidd el még most rendbe teheted a dolgokat.
Menj el vásárolni vegyél pár szexi fehérneműt,dobd fel a szexuális életeteket még nem késő.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!