Ha megkérdeznék tőletek hogy a párotokat vagy a gyereketeket/gyerekeiteket szeretitek jobbsbsn mit válaszolnátok? ŐSZINTÉN
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 21:33
1/10 anonim válasza:
Őszintén a gyerekeimet!És ezzel a férjem is így van.
2/10 anonim válasza:
Őszintén:aki ilyet kérdez az egy jó nagy tapló!És most nem rád értem.
A kettő teljesen más,és a gyerekeimet és a férjemet is egyformán szeretem/csak másképp/,tűzbe tenném értük a kezemet.
3/10 anonim válasza:
Nekem a férjem mondja hogy a babám már fontosabb nekem mint Ő,erre nem tudok soha semmit mondani...nem találom rá a megfelelő választ,pedig még meg sem született.
4/10 anonim válasza:
Őszintén szólva eszembe sem jutott összehasonlítani.
5/10 anonim válasza:
Teljesen másképp szeretem a páromat, mint a gyerekemet, ezt nem lehet összehasonlítani.
6/10 anonim válasza:
Őszintén mindkettőt másféleképpen szeretem,de ugyanannyira, szerelmes vagyok a férjembe,és szeretem a fiam, nem tudnék köztük választani,mindketten ugyanannyira fontosak,és első helyen állnak.
7/10 anonim válasza:
Szerintem hülye kérdés!
A párunkat/férjünket szerelemmel szeretjük, a gyermekünket/gyerekeinket szeretettel... A kettőt nem lehet összehasonlítani!
8/10 anonim válasza:
Ez mekkora egy marhaság!
1: ilyet nem kérdez senki, ha még is akkor tuti nem normális.
2: egyformán szeretem őket, de más módon. Nyilván más a kötődés módja, hiszen a gyerekemet nem úgy szeretem mint a férjemet, és fordítva. Szóval egyformán szeretem őket, csak máshogy.
9/10 anonim válasza:
Almát a körtével nincs értelme összehasonlítani.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én sem igazán tudok különbséget tenni, és ezért kérdeztem. :)
2012. szept. 16. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!