Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Magatokkal vinnétek a nőgyógyá...

Magatokkal vinnétek a nőgyógyászhoz (12. heti uh. ) a gyerekeiteket, ha a családból nem tudnátok senkire sem hagyni?

Figyelt kérdés
Apósom bár itt lakik egy köpésre,most megint rájött a "dili-hopp",a telefonja kikapcsolva,hiába kiabálunk (csengő nincs a kapun) nem jön ki. A másik rokon,az a Dédi,aki viszont még azt sem tudja,hogy megint lesz egy gyerek,meg hát csak idős már ahhoz,hogy 3 gyereket ráhagyjak- még ha nincs is velük gond. Mondjuk a két nagyot (3 és 5 évesek) bármikor ott hagynám pár órára,viszont a kicsi még csak 10 hónapos,rá hiába is szólna,hogy "Ne menj ki!! Gyere vissza!!" A szomszédokat nem ismerik a gyerekek-és én sem- annyira,hogy rájuk bízzak egyből 3 gyereket... A nőgyógyász van hogy tuskó,ha olyanja van,megszólja a kisgyerekeseket,és hát van hogy bár alig vagyunk 4-5-en,mégis több órát kell várni,mire végzünk! A Párom akkor jön csak haza,amikor nem lesz rendelés. Utána 2 hétig nem is látjuk.
2012. júl. 23. 12:52
 1/10 Sókristály ***** válasza:
Én magammal vittem Őket, a dokinak nem volt ellene kifogása. De biztosan van olyan is, aki morog érte. Akkor meg kell mondani, hogy egyszerűen nem tudtad hova tenni Őket. El kell fogadnia.
2012. júl. 23. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Magánrendelésre mindenképp, sztk-s rendelésen meg láttam olyant nemegyszer, ha anyu vitte magával a kisebbe(ke)t, mert nem volt hova tennie. Nem szabályos, de senki nem szólt rá, hiszen tudták, h nem jókedvében hozta el őket!
2012. júl. 23. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, én elvinném őket magammal, az orvosnak meg nem az a dolga hogy ítélkezzen, hanem az, hogy vizsgáljon meg. Én eszerint kezelném a helyzetet. A körülményeid viszont aggasztóak, mert most még a terhességed elején tartasz, de hogyan fogsz ellátni három picit a harmadik trimeszterben segítség nélkül? Veszélyes helyzetek is kialakulhatnak, gondolkodjatok el azon, hogy hogyan tudjátok majd megoldani, mert ez így nem lesz jó. A párod hogyhogy csak kéthetente jön haza? És testvérek, barátok, másik oldali szülők, bárki? Azért ez így nagyon merész!
2012. júl. 23. 13:03
 4/10 nittababy ***** válasza:
Hát ha nincsen más választásod akkor muszáj vagy magaddal vinni őket!!A dokinak meg meg kell mondani hogy nem tudtad kire hagyni őket!!!Ha tetszik tetszik ha nem nem nem tudsz mit csinálni velük!!köteles elfogadni!!
2012. júl. 23. 13:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is magammal szoktam őket vinni (1,5 év 3,5 év).

A pici úgyse fogja fel, a nagyot pedig leültetem rajzolni a doki asztalához, hogy ne engem bámuljon, miközben a doki vizsgál. Persze a dokit megkérem, hogy úgy vizsgáljon, hogy ne az egész lábam közét nézze a 3,5 éves.

Még nem volt ebből gond.

3. terhességem.

2012. júl. 23. 13:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Nálunk szerencsére úgy van a rendelő,hogy 3 részre osztva- vagy is 5. Kívül az előtér,ahonnan nyílik a mellékhelység,utána a váró,utána a doki és az asszisztens nő,utána a vetkőző,majd a vizsgáló. Teljesen el van különítve. A babakocsi nagy helyet foglal ahhoz a váróhoz,de ahol a doki asztala van,meg az asszisztens nő,ott még kisebb a hely.

Hogy őszinte legyek,az utolsó trimesztertől nem félek még 3 gyerekkel sem,a szülés megindulás lesz az érdekes,ha az Apuka pont nem lesz itthon,kire hagyom arra a kb 1 napra,míg az Apuka haza nem jön. Az én családom messze lakik,szóval tényleg nincs kire hagynom Őket.

Ha 14,5 hetesen mennék az uh-ra,akkor az már késő lenne? Akkor lesz a Párom itthon úgy,hogy dokihoz tudjak menni.

2012. júl. 23. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Az már szerintem elég későn van, inkább vidd magaddal őket. Ne foglalkozz a doki bunkóságával, ha szólna a gyerekek miatt. Most te fontosabb vagy és a kisbabád.

Esetleg menj el egy magánrendelőbe, ahol nem kell várni és ott biztosan nem fognak szólni a gyerekeid miatt sem.

2012. júl. 23. 13:34
 8/10 anonim ***** válasza:

A legfontosabb uh-ok egyike a 12. heti. a 12. héten!!!!!!!

Nagyon fontos, hogy időben menjél.

Én is viszem a két picit (1,5 és 3,5 évesek) bár teljesen kikészülök mire végzünk, de ez van.

2012. júl. 23. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
8. vagyok. sztk-ba járok, Rengetegen előttem és türelmetlenek, 2-3 órát kivárni.
2012. júl. 23. 13:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor viszem csütörtökön magammal... Remélem jó gatya lesz a dokin is és az asszisztens nőn is!
2012. júl. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!