Magatokkal vinnétek a nőgyógyászhoz (12. heti uh. ) a gyerekeiteket, ha a családból nem tudnátok senkire sem hagyni?
Én is magammal szoktam őket vinni (1,5 év 3,5 év).
A pici úgyse fogja fel, a nagyot pedig leültetem rajzolni a doki asztalához, hogy ne engem bámuljon, miközben a doki vizsgál. Persze a dokit megkérem, hogy úgy vizsgáljon, hogy ne az egész lábam közét nézze a 3,5 éves.
Még nem volt ebből gond.
3. terhességem.
Nálunk szerencsére úgy van a rendelő,hogy 3 részre osztva- vagy is 5. Kívül az előtér,ahonnan nyílik a mellékhelység,utána a váró,utána a doki és az asszisztens nő,utána a vetkőző,majd a vizsgáló. Teljesen el van különítve. A babakocsi nagy helyet foglal ahhoz a váróhoz,de ahol a doki asztala van,meg az asszisztens nő,ott még kisebb a hely.
Hogy őszinte legyek,az utolsó trimesztertől nem félek még 3 gyerekkel sem,a szülés megindulás lesz az érdekes,ha az Apuka pont nem lesz itthon,kire hagyom arra a kb 1 napra,míg az Apuka haza nem jön. Az én családom messze lakik,szóval tényleg nincs kire hagynom Őket.
Ha 14,5 hetesen mennék az uh-ra,akkor az már késő lenne? Akkor lesz a Párom itthon úgy,hogy dokihoz tudjak menni.
Az már szerintem elég későn van, inkább vidd magaddal őket. Ne foglalkozz a doki bunkóságával, ha szólna a gyerekek miatt. Most te fontosabb vagy és a kisbabád.
Esetleg menj el egy magánrendelőbe, ahol nem kell várni és ott biztosan nem fognak szólni a gyerekeid miatt sem.
A legfontosabb uh-ok egyike a 12. heti. a 12. héten!!!!!!!
Nagyon fontos, hogy időben menjél.
Én is viszem a két picit (1,5 és 3,5 évesek) bár teljesen kikészülök mire végzünk, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!