Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik dohányoztok,...

Anyukák, akik dohányoztok, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Ha kettesben mentek valahova a gyerekkel/gyerekekkel babakocsival vagy akár gyalog,olyankor is rágyújtotok vagy csak ha van veletek más felnőtt is?

Ha igen,akkor nem szoktak rátok megvetően nézni?

Ha igen az nem zavar?

2013. febr. 5. 10:22
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
73%

soha nem gyújtok rá a gyerekem előtt. 3 éves már, de nem is tudja, hogy bagózok néha néha :) csak akkor megyek le a kertbe ha alszik vagy ha nincs itthon :)

egyáltalán utcán nem dohányzom egyébként, akkor sem ha ő nincs velem.

de ha bagóznék úgy, hogy jön mellettem vagy tolom a babakocsit és megvetően néznének rám, akkor igazat is adnék nekik

2013. febr. 5. 10:25
 2/40 anonim ***** válasza:
47%
Mindent megteszek napközben érte 100 %-an?IGEN.Dohányzok: elötte és ha úgy tartja kedvem akkor is ha tolom a babakocsit. :D. Foglakozni azzal, hogy más mit gondol...kb. szülés után "erről" le is szoktam :DDD. Arra szoktam gondolni pl.: hogy xy nem dohányzik ha tolja a babakocsit, de ma elöttem szólt rá a gyerekre ingerülten, hogy gyere már gyorsabban...a járdán, na hát na....
2013. febr. 5. 10:48
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem gyújtok rá, ha a gyerekeimmel sétálok. Nem is viszem magammal a cigarettát, így spórolok is vele:)

Otthon szoktam, de csak szigorúan az erkélyen lehet.

2013. febr. 5. 10:54
 4/40 anonim ***** válasza:
43%
Ne haragudjatok, hogy közbeszólok, de soha nem értettem azokat az anyukákat, akik terhesség alatt leszoktak a cigiről, akkor kisbaba mellett minek szoknak újra vissza?Felesleges pénzkidobás.Több maradna a gyerkőcre!
2013. febr. 5. 11:01
 5/40 anonim ***** válasza:
42%
Szegény "szerencsétlennek" meg tudtuk venni ezt a babakocsit, úgy hogy dohányoztam mielött terhes lettem volna: [link] köszönjük, jól megvan a mai napig :DDD.
2013. febr. 5. 11:12
 6/40 anonim ***** válasza:
51%
Azzal, hogy mutatsz egy többszázas babakocsit el kellene ájulnom? Simán megvehetjük mi is, mégsem verem a seggem a földhöz. Helyette egészségesen élek, sportolok, PÉLDÁT mutatok a gyerekmnek. És nem szívom a bagót miközben tolom az indokolatlanul drága kocsiban. Mindenkinek máshol vannak az értékek az életben. Nálunk fejben. Nem a pénztárcánkban.
2013. febr. 5. 11:17
 7/40 anonim ***** válasza:
86%
De most miért kell összeveszni? Nem az volt a kérdés,hogy ki mire költi a pénzét,vagy miért egészségtelen a dohányzás. Egyébként kedves kérdező én nem gyújtok rá az utcán sem séta közben,akkor sem,ha mások is vannak velünk. itthon elszívok néha néha egy-egy szálat,de azt sem a gyerek előtt.
2013. febr. 5. 11:55
 8/40 anonim ***** válasza:
40%

Juuuj 5-ös ez nagyon ott volt! :)) Jót nevettem! :))

Bírom azokat akik okoskodnak és közük nincs a témához. :)) Kedves 4-es, a Te pénzedet költjük bagóra?? Nem! Akkor meg??

Kérdésre válaszolva, én is visszaszoktam, mindkét terhesség után, de ha a gyerekeimmel vagyok, nem viszem magammal a cigit. Itthon is szigorúan kinn a teraszon cigizek, amikor alszanak, vagy nincsenek itthon. Akkor sem gyújtok rá, ha családilag megyünk valahova, mert a férjem utálja, ha bagózok, így előtte, illetve ha itthon van nem is teszem.

Engem amúgy nem zavar, ha valaki babakocsizás közben szívja, lelke rajta, míg terhes voltam, én felnőttként is utáltam, ha rám száll a füst, nyilván a gyereknek sem jó érzés, az egészségkárosító hatásáról meg gondolom nem kell beszélni.

A megvető tekinteteket meg nagy ívben lesz..rom. Még akkor is ha nem emiatt néznek rosszallóan.

2013. febr. 5. 12:41
 9/40 anonim ***** válasza:
73%
Mikor terhes lettem akkor nem dohányoztam,mert rosszul voltam tőle.Mikor már a kislányomat nem szoptattam,akkor szoktam vissza rá.Ha megyek vele valahova vagy ha nincs velem én akkor is rágyújtok.Nem szoktak rám megvetően vagy gúnyosan nézni.Itt ahol mi lakunk minden anyuka rágyújt,legfeljebb addig rábízza a gyereket az apára amég arréb megy.
2013. febr. 5. 13:20
 10/40 anonim ***** válasza:
79%

Amikor még babakocsis volt, akkor nem gyújtottam rá, miközben toltam, nem is azért, mert rámegy a füst, mert hát nem ment rá onnan, csak nem tudom, az olyan "csúnya", meg nekem rossz érzés lett volna. Séta közben csak akkor cigiztem, ha volt más is velünk, és akkor addig ő tolta a kocsit.

Most már, hogy nagyobb, se nem babakocsis, se kézen vezetni nem kell, azért időnként rágyújtok, ha hosszabb útra kelünk, de azért próbálom ezt is elkerülni. Leginkább itthon cigizek, a konyhában, ajtó becsuk, ablak kinyit. Erkély, kert nincs, úgyhogy máshova nem tudok menni.

2013. febr. 5. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!