Anyukák, akik dohányoztok, válaszolnátok?
Ha kettesben mentek valahova a gyerekkel/gyerekekkel babakocsival vagy akár gyalog,olyankor is rágyújtotok vagy csak ha van veletek más felnőtt is?
Ha igen,akkor nem szoktak rátok megvetően nézni?
Ha igen az nem zavar?
Köszönöm a válaszokat!
Én is visszaszoktam sajnos szoptatás után és nem válik az én gyermekem kárára sem,lakásban nem szívom és mindene megvan ettől függetlenül.
Egyszer-egyszer rágyújtottam én is mikor vele voltam,de ahogy néztek rám...
Sajnos én jól felszívtam magam,ezért nem szoktam már,csak ha apa is ott van.
Várom a további válaszokat,és nem bánnám ha nem kanyarodnánk el a kérdéstől,és nem arról menne a duma ki miért cigizik stb.mert az nem érdekel,meg senkinek semmi köze hozzá.
NEM egy háztartásba hordjuk a pénzünket,ezért ne szóljon bele senki abba ki mire költi,vesz e belőle cigit,vagy sem...
Elég erős dohányos voltam, leszoktam a terhesség elején a cigiről, és nem gyújtok rá többet.
1. Köteles vagyok mindent megtenni az egészségemért, hog gondoskodni tudjak minél tovább a gyerekemről
2. Az én véleményem szerint több az esély arra hogy a fiam nem gyújt majd rá ha én nem dohányzom, ha dohányoznék szerintem esélyesebb lenne a dolog hogy ő is fog.
Szóval, én nem csodálkoznék azon miért is néznek csúnyán rátok... csak akaraterő kérdése, hogy legalább a gyerek előtt ne bagózzatok...
13-asnak igaza van, eléggé irritáló. Na nekem mondjuk nem kéne ilyen babakocsi.... minek, hogy mindenki lássa hogy húúúú mi aztán ezt is megtehetjük?
Szerinted annak a gyereknek nem tökmindegy hogy 250 ezres vagy 50 ezres babakocsiban tolod?
Az viszont nem mindegy hogy passzív dohányzik-e, vagy az hogy milyen példát lát anyucitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!