Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik dohányoztok,...

Anyukák, akik dohányoztok, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Ha kettesben mentek valahova a gyerekkel/gyerekekkel babakocsival vagy akár gyalog,olyankor is rágyújtotok vagy csak ha van veletek más felnőtt is?

Ha igen,akkor nem szoktak rátok megvetően nézni?

Ha igen az nem zavar?

2013. febr. 5. 10:22
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is visszaszoktam sajnos szoptatás után és nem válik az én gyermekem kárára sem,lakásban nem szívom és mindene megvan ettől függetlenül.

Egyszer-egyszer rágyújtottam én is mikor vele voltam,de ahogy néztek rám...

Sajnos én jól felszívtam magam,ezért nem szoktam már,csak ha apa is ott van.

Várom a további válaszokat,és nem bánnám ha nem kanyarodnánk el a kérdéstől,és nem arról menne a duma ki miért cigizik stb.mert az nem érdekel,meg senkinek semmi köze hozzá.

NEM egy háztartásba hordjuk a pénzünket,ezért ne szóljon bele senki abba ki mire költi,vesz e belőle cigit,vagy sem...

2013. febr. 5. 13:30
 12/40 anonim ***** válasza:
62%

Elég erős dohányos voltam, leszoktam a terhesség elején a cigiről, és nem gyújtok rá többet.

1. Köteles vagyok mindent megtenni az egészségemért, hog gondoskodni tudjak minél tovább a gyerekemről

2. Az én véleményem szerint több az esély arra hogy a fiam nem gyújt majd rá ha én nem dohányzom, ha dohányoznék szerintem esélyesebb lenne a dolog hogy ő is fog.

Szóval, én nem csodálkoznék azon miért is néznek csúnyán rátok... csak akaraterő kérdése, hogy legalább a gyerek előtt ne bagózzatok...

2013. febr. 5. 15:11
 13/40 anonim ***** válasza:
67%

5-ös

úgy szájba vágnálak!

2013. febr. 5. 16:07
 14/40 anonim ***** válasza:
59%

13-asnak igaza van, eléggé irritáló. Na nekem mondjuk nem kéne ilyen babakocsi.... minek, hogy mindenki lássa hogy húúúú mi aztán ezt is megtehetjük?

Szerinted annak a gyereknek nem tökmindegy hogy 250 ezres vagy 50 ezres babakocsiban tolod?

Az viszont nem mindegy hogy passzív dohányzik-e, vagy az hogy milyen példát lát anyucitól.

2013. febr. 5. 16:37
 15/40 anonim ***** válasza:
49%
Én dohányoztam, babavállalás előtt. Leszoktam róla, előtte egy évvel. Azóta nem gyújtottam rá. Én is csúnyán nézek arra, aki terhesen, vagy baba mellett dohányzik. Azt gondolom, hogy a leszokás a legminimálisabb áldozatok közé tartozik, amit az ember a gyerekéért megtesz, és akinek ennyi önuralma és belátása nincs, vagy ennyire nem gondol a jövőre (nem csak a gyerekéére, a sajátjára, egészségére) azt nem tudom szülőként tisztelni. Nem papolok, csinálom. Tévedtem, mikor rászoktam, letettem. Erős, szűrő nélkülit szívtam, napi egy dobozzal. Kemény menet volt. De fel kell nőni. Tudatosítani kell, mi a helyes és úgy cselekedni. Ha elképzelem, hogy majd tinikorba lép a gyerek, hitelesen akarom tájékoztatni arról, hogy mi a helyes döntés, nem bagóval a kezemben papolni neki arról, hogy helytelen magát károsítania. Azokat, akiket pedig zavar ez a tekintet, azt gondolom, el kellene , hogy gondolkoztassa, miért is érzi magát kellemetlenül? Mert tudja, hogy helytelen, amit tesz? Szerintem igen. És ha ezt már tudjuk, bevalljuk, már csak egy lépés a helyes irány!
2013. febr. 5. 17:45
 16/40 anonim ***** válasza:
61%
Miért nem érti senki,hogy mi a kérdés? Az írjon,aki dohányzik még most is,nem az aki leszokott,és most idejön lehordani a dohányzókat,hogy milyen szar anya...Veszekedni,ellentétet szítani azt mindenki tud. Csak és kizárólag a kérdésre válaszolni az már nehéz feladat úgy tűnik. Lehet lepontozni. 7-es voltam
2013. febr. 5. 18:35
 17/40 anonim ***** válasza:
59%
Én csak azért írtam, mert ahogy elnézem szerintetek nem jogosan néznek rátok csúnyán akik a babakocsiba füstöltök. Le akartam írni a véleményemet... azt már csak szabad? Mint ahogy Ti is megtehetitek hogy a babakocsit tolva füstöltök.
2013. febr. 5. 19:51
 18/40 anonim ***** válasza:
47%
16-os vagyok. Én meg,ahogyan a válaszokat olvasom,a többségünk,ahogy én is,nem dohányzik a gyermek jelenléténél. Aki meg úgy dohányzik,az ő dolga. Nem szép látvány,az igaz,de nyilván nem áll meg a gyerekével szemben és fújja az arcába a füstöt.
2013. febr. 5. 20:05
 19/40 anonim ***** válasza:
33%
nos ha a babakocsit tolva pöfékel, simán bemehet a füst a kocsiba
2013. febr. 5. 20:07
 20/40 anonim ***** válasza:
Olyan babakocsinál,ahol szembe van anyuka a babával,ott lehet,de őszintén megvallva még soha nem láttam olyan anyukát,aki ilyen típusú kocsit tolván cigizett volna. De fölösleges ezen vitatkozni szerintem.
2013. febr. 5. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!