Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezhet olyan, hogy a ciklus...

Létezhet olyan, hogy a ciklus 34. napján legyen a peteérés? Nincs az kicsit későn?

Figyelt kérdés
Nincs az kicsit későn? Légyszi írjon, akinek hasonló késői pé-ből lett baba! :)

2013. febr. 1. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Lehet, hogy beágyazódásos vérzés. De tényleg nem tudom. Meg azt sem, hogy az ovu tesztek miért pozitívak. Reggel csináltad őket?
2013. febr. 8. 12:24
 52/66 Trudika ***** válasza:
Szia Kérdező! Nálam helyzet változatlan, ovu tesz napok óta neg., vérzésnek semmi jele! Én sem értem a saját testem működését :-S Nem gondoltál rá esetleg elmész az orvosodhoz, hátha tud valami okosat mondani! Kitartás, drukkolok :-)
2013. febr. 8. 12:33
 53/66 A kérdező kommentje:

Igen minden ovu tesztet reggeli vizeletből csináltam. Annyira pozitív volt, hogy majd leugrott a papírról, nem lehetett eltéveszteni sem.

Trudika : Tudom az lenne a legjobb megoldás, ha minél hamarabb dokihoz mennék, csak nem nagyon ismerek még itt senkit és nem szeretnék egy "hentes" kezei alá kerülni.

Picit most érzem a pocakomat, olyan apró kis görcseim vannak, de változatlanul nem vérzek. Viszont ha nem a 34. napon, hanem a 42-en volt az ovum, ahogy azt itt egy kedves hozzászóló gondolja, akkor ma még csak a 9 dpo-n vagyok, szóval a mensi-ig lenne még 5 nap. Teljesen össze vagyok zavarodva!!!

2013. febr. 8. 12:39
 54/66 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy áll a hőd?
2013. febr. 9. 10:21
 55/66 A kérdező kommentje:

[link]

Mára ilyen lett, vérzésnek nyoma sincsen.

2013. febr. 9. 10:24
 56/66 anonim ***** válasza:
Na, hát már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni belőle.:)
2013. febr. 9. 11:18
 57/66 anonim ***** válasza:
hahó. Nem felejtek ám el benézni, hogy hogy áll a hőd.:)
2013. febr. 10. 14:01
 58/66 A kérdező kommentje:
Szia, reggelre 36,6 volt és megint volt vérzésem, azt hittem megjön, de elmúlt. Nem tudom ez mi lehet.
2013. febr. 10. 18:26
 59/66 A kérdező kommentje:
Ma reggelre 36,3, és megjött "végre". Talán ez most jobb is így, elindul egy újabb reményteli hónap.....:) Köszi, hogy foglalkoztál Velem, jól esett. :)
2013. febr. 11. 09:14
 60/66 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem sikerült.:( De örülök, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz és hajrá következő ciklus!:) Szurkolok!
2013. febr. 11. 16:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!