Létezhet olyan, hogy a ciklus 34. napján legyen a peteérés? Nincs az kicsit későn?
Figyelt kérdés
Nincs az kicsit későn? Légyszi írjon, akinek hasonló késői pé-ből lett baba! :)2013. febr. 1. 16:12
11/66 anonim válasza:
kizártnak tartom, hoyg ne lenne valamilyen hormonproblémád ilyen ciklusokkal. Meg tudod írni a 3. napi hormonsorod.
12/66 A kérdező kommentje:
Jaj csajok képzeljétek, ma reggel, mivel igaz lassan, de emelkedik a hőmérsékletem (36,8), gondoltam csinálok egy ovulációs tesztet(csak az van most itthon), jóstesztként, ez lett az eredmény :
Szerintetek, ez jelenthet valamit, mutathat pozitívat az ovulációs teszt, ha állapotos lettem? Még várnék a terhességi teszttel, mert még van 3 napom a nem vártig. Írjatok légy szíves annyira izgulok, hogy szerintetek, most mi lehet?
2013. febr. 2. 09:12
13/66 anonim válasza:
Nem mindenkinek 14 napos a luteális szakasza. Nekem pl. 12 volt. A lányom pedig 44. napi peteérésből fogant.
14/66 anonim válasza:
Én is használtam ovulációs tesztet jóslóként és akkor volt ilyen erős, amikor már a terhességi teszt is kimutatta a babát. Mutatsz egy görbét?
15/66 A kérdező kommentje:
Igen mutatok, vannak itt fent több kérdéseim is ezzel a témával kapcsolatban, mert első baba lenne és még tapasztalatlan vagyok kicsit! :)Remélem jó a link, tuti nem akkor volt pé-m amikor a gép behúzta, szerintem 22-én. :)
2013. febr. 2. 11:39
16/66 A kérdező kommentje:
Most vettem észre, hogy barnás folyás szerű jön belőlem, akkor most megjön, vagy ez rosszat jelent? Nem fáj sehol, nem görcsölök! Mit tegyek?
2013. febr. 2. 12:36
17/66 A kérdező kommentje:
Csináltam egy újabb ovu tesztet, az is pozitív! ????
2013. febr. 2. 13:28
18/66 anonim válasza:
Nagy esélyed van babára...
Mielöbb vegyél terhességi tesztet!
19/66 A kérdező kommentje:
De ez a barnás valami nem gond, eddig csak krémes folyásom volt, de az fehér?! Megijedtem kicsit!
2013. febr. 2. 13:47
20/66 anonim válasza:
Amíg nem vérzel addig ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!