Létezhet olyan, hogy a ciklus 34. napján legyen a peteérés? Nincs az kicsit későn?
Kedves utolsó, még az 58 is sok :)
Létezhet. Nekem a 31. napon volt, általában 40-45 naposak voltak a ciklusaim. Most vagyok 23 hetes kismama.
(Utánajártunk orvossal, semmi hormonbajom nem volt)
De azért mégis azt mondom hogyha 45-50 napos ciklusaid vannak azért nézzed rád orvos nem e valami hormon nem jól működik vagy bármi.
off: akinek a 34. napon van peteérés annak nem 68,58 naposak a ciklusai hanem 48 kb mivel a luteális szakasz ugyanannyi mindenkinél.
Szandrus88! Te szőke vagy? Tisztában vagy a női ciklus szakaszaival? Ovuláció nem félidőben van, hanem a következő mensi elött 14 nappal. Te azon szerencsések közé tartozol, akiknek ez pont félidőre esik. Pont.
És hogy a kérdésre is válaszoljak:
Hallottam már ilyet, nem ritka jelenség.
Abból gondoltam, hogy mérem a hőmérsékletem 2 hónapja és 22-én 36,1 volt a hőmérsékletem, utána meg elkezdett emelkedni a hőmérsékletem, és most vagyok a 10 napon és 36,7 már 2 napja. Az alaphőm meg olyan 36,2 körül van.
Ezelőtt 3 hónapig clostit szedtem. Azokban a hónapokban olyan 28-42 napos ciklusaim voltak.
Kicsit megdöbbentem én is az 58 és 68 napon, hogy is jött ez ki? :) A luteális szakaszom mindig 14 nap, tehát ha volt is pé-m 22-én, legkésőbb 5-én meg kellene, hogy jöjjön.
Mondjuk inkább annak örülnék, ha nem jönne.....
Köszi csajok a válaszokat, jó tudni, hogy nálam is van remény, voltunk dokinál a párommal és azon kívül, hogy nem mindig van spontán pé-m, semmi gondot nem talált.
Mentek a zöld kezecskék :)
Nekem a 32. napon volt pé-m, PCO gyanús voltam, kivizsgálni már nem tudták. Most ebből alszik mellettem a 7,5 hónapos kisfiam :)
Szóval simán lehet :)
Amúgy nekem 40-60-80 napos is volt egy-egy ciklus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!