Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezhet olyan, hogy a ciklus...

Létezhet olyan, hogy a ciklus 34. napján legyen a peteérés? Nincs az kicsit későn?

Figyelt kérdés
Nincs az kicsit későn? Légyszi írjon, akinek hasonló késői pé-ből lett baba! :)

2013. febr. 1. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
hát ha 68 napos a ciklusod, akkor lehet :))
2013. febr. 1. 16:13
 2/66 anonim ***** válasza:
58 lenne nem 68, egyébként, de az igen kéősn van, akkor már mensizni is igen későn lenne, máskor rendszeresek a ciklusaid.
2013. febr. 1. 16:16
 3/66 anonim ***** válasza:
nekem 28 napos a ciklusom és a 14. napon van peteérésem, úgyhogy 68, nem is értem hogy jön ki az 58, de nem is az a lényeg, hanem Miből gondolod,hogy a 34. napon van peteérésed ?
2013. febr. 1. 16:21
 4/66 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, még az 58 is sok :)

Létezhet. Nekem a 31. napon volt, általában 40-45 naposak voltak a ciklusaim. Most vagyok 23 hetes kismama.

(Utánajártunk orvossal, semmi hormonbajom nem volt)

De azért mégis azt mondom hogyha 45-50 napos ciklusaid vannak azért nézzed rád orvos nem e valami hormon nem jól működik vagy bármi.

off: akinek a 34. napon van peteérés annak nem 68,58 naposak a ciklusai hanem 48 kb mivel a luteális szakasz ugyanannyi mindenkinél.

2013. febr. 1. 16:23
 5/66 anonim ***** válasza:

Szandrus88! Te szőke vagy? Tisztában vagy a női ciklus szakaszaival? Ovuláció nem félidőben van, hanem a következő mensi elött 14 nappal. Te azon szerencsések közé tartozol, akiknek ez pont félidőre esik. Pont.

És hogy a kérdésre is válaszoljak:

Hallottam már ilyet, nem ritka jelenség.

2013. febr. 1. 16:39
 6/66 A kérdező kommentje:

Abból gondoltam, hogy mérem a hőmérsékletem 2 hónapja és 22-én 36,1 volt a hőmérsékletem, utána meg elkezdett emelkedni a hőmérsékletem, és most vagyok a 10 napon és 36,7 már 2 napja. Az alaphőm meg olyan 36,2 körül van.

Ezelőtt 3 hónapig clostit szedtem. Azokban a hónapokban olyan 28-42 napos ciklusaim voltak.

2013. febr. 1. 16:47
 7/66 A kérdező kommentje:

Kicsit megdöbbentem én is az 58 és 68 napon, hogy is jött ez ki? :) A luteális szakaszom mindig 14 nap, tehát ha volt is pé-m 22-én, legkésőbb 5-én meg kellene, hogy jöjjön.

Mondjuk inkább annak örülnék, ha nem jönne.....

Köszi csajok a válaszokat, jó tudni, hogy nálam is van remény, voltunk dokinál a párommal és azon kívül, hogy nem mindig van spontán pé-m, semmi gondot nem talált.

Mentek a zöld kezecskék :)

2013. febr. 1. 16:55
 8/66 frászkarikaborsó ***** válasza:
az én kisfiam egy 28. napon történő peteérésből lett, nekem is hosszú ciklusaim voltak, hőmérőzés plusz ovus fájdalom miatt tudtam csak hogy mikor van ovu. A 34 napossal is jó lehetsz simán, nem az a lényeg hogy hány napos hanem hogy van-e peteérés, az meg ilyen hosszú ciklusból is lehet.
2013. febr. 1. 18:11
 9/66 anonim ***** válasza:
Nekem általában 25-26 napos ciklusaim voltak. Hónapok óta ovuteszteltem, mértem a hőt. Mindig 12 napos volt a luteális szakasz, és így vagy a 13 vagy a 14. napon volt peteérés. Ehhez képest a ciklusom 23. napján volt peteérésem, és akkor estem teherbe. Persze a teszt, csak a nemvárt után egy héttel lett pozitív.
2013. febr. 1. 19:17
 10/66 anonim ***** válasza:

Nekem a 32. napon volt pé-m, PCO gyanús voltam, kivizsgálni már nem tudták. Most ebből alszik mellettem a 7,5 hónapos kisfiam :)

Szóval simán lehet :)

Amúgy nekem 40-60-80 napos is volt egy-egy ciklus...

2013. febr. 1. 20:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!