Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezhet olyan, hogy a ciklus...

Létezhet olyan, hogy a ciklus 34. napján legyen a peteérés? Nincs az kicsit későn?

Figyelt kérdés
Nincs az kicsit későn? Légyszi írjon, akinek hasonló késői pé-ből lett baba! :)

2013. febr. 1. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 Trudika ***** válasza:
PCO-s vagyok, második closty-s hónapom volt, de a 13.-dik nap a dokim nem látott domináns tüszőt :( pár napja ovu tesztelek (első csík erős, második halvány - két napja)...lehet ebből ilyen későn még peteérés (ma vagyok a 20.-dik napon) vagy már ne reménykedjek?
2013. febr. 5. 18:12
 32/66 A kérdező kommentje:
Utolsónak : Na várjál, a teszteden a második csík a halványabb az első az erősebb, honnan nézve? Nem tudsz képet róla feltölteni? Amit a pisibe lógatsz végétől a közelebbi csík a T csík annak kell, vagy olyannak lenni mint a C csík, vagy erősebnek és amikor újra halványabb lesz a T csík, vagy eltűnik, akkor rá 1-2 napra van a peteérésed. Hőmérsékletedet méred, hasznos lehet. Mit mondott a dokid? Remélem érthető voltam. :)
2013. febr. 5. 18:20
 33/66 Trudika ***** válasza:
Kedves Kérdező! Amit a pisibe lógatok az a vége a halványabb, ma este is ilyen lett, szóval már három napja ilyen...nem nagyon tudtam értelmezni mert soha életemben nem csináltam még ilyen tesztet, csak most a napokban!13.-dik napon mikor UH controll volt, annyit mondott gondolkozzak el a meddőségin, mert a következő lépés a ciklus második napjától megint closti, csak most 3x1 öt napig, de ezt már nem szivesen adná :S szóval ezért vagyok most nagyon elkeseredve :(
2013. febr. 5. 20:16
 34/66 A kérdező kommentje:

Kedves Trudika!

Ha halványabb a pisibe lógatott végéhez közelebbi csík akkor a teszt negatív,ugyan is vagy egyformának, vagy erősebbnek kell lennie a T csíknak, akkor pozitív a teszt!

Mióta szeretnétek babát? Mennyi idős vagy? Mióta szeded a clostit?

Én 3 hónapig szedtem, a ciklus 3. napjától 5x1 szemet,jól reagált a szervezetem, mindig volt peteérés is,még sem sikerült elkapnunk.:( Most ez az első gyógyszermentes hónapom, igaz elég későn(34. napon), de magától is volt pé-m. Bízom benne,hogy most elkaptuk és mivel tegnap volt a nem várt napja, menzesz meg sehol, ezért egyre bizakodóbb vagyok. Igaz a hőmérsékletem nem valami magas, napok óta 36,6, de Nekem az alaphőm sem magas(36,2). Ha addig nem jön meg, pénteken tesztelek. Már nagyon kíváncsi vagyok, mit mutat majd a tesztem. :) Mi már 1,5 éve szeretnénk babát.

Bocsi, kicsit hosszúra sikerültem.:)

2013. febr. 6. 13:09
 35/66 anonim ***** válasza:
Megcsináltam a görbéd a fertilityfriend-en is, és az is oda tette a keresztet, ahova én gondoltam, hogy pé-d volt. Ez pedig 42. nap. Remélem nincs igazunk és baba van a dologban.
2013. febr. 6. 13:36
 36/66 anonim ***** válasza:

Nem minden adatodat vittem be és nem is jó napokhoz, de a lényeg látszódik így is.

[link]

2013. febr. 6. 13:43
 37/66 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy utolsó, hogy foglalkozol Velem.:) Szerinted akkor inkább a 42. napon volt a pém? De a 34. napon volt jelentős hőmérséklet esésem, majd utána emelkedett a hőmérsékletem és azóta nem esett le az alaphő alá. Ha még is Neked lenne igazad, akkor mitől lehet, a 2 napja tartó barnázgatásom? Menzihez még korai lenne, nem? Nem tudom, minden esetre pénteken tuti tesztelek egyet és majd kiderül. :)
2013. febr. 6. 13:58
 38/66 anonim ***** válasza:
Lh tesztet nem csináltál többet?
2013. febr. 6. 16:48
 39/66 A kérdező kommentje:

Nem, a ciklustól számított 10.napon kezdtem el csinálni és azt hiszem 13-ig csináltam. Utána még 16-án csináltam egyet, mert a ciklus.hu szerint akkor kellett volna lennie az ovumnak, de az negatív lett. Most megint 2-án csináltam kíváncsiságból, jóstesztként egyet reggeli vizeletből, mert aznap a hőmérsékletem 36,8 volt és pozitív lett a teszt. Azóta is minden reggel csináltam egyet és mind pozitív, a hőmérsékletem viszont 4 napja, 36,6.

Miért kérdezted?

2013. febr. 6. 18:41
 40/66 Trudika ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! 26 éves vagyok, múlt év októberében döntöttük el, most már szeretnénk babát, eddig 2 closti kúrát szedtem be, az elsőnél volt egy db domináns tüszőm, a második kúra nem volt hatásos, nem lett tőle peteérésem. Úgyhogy most megint szomorkodva várom, hogy mi lesz...dokim szerint felesleges lenne további closti...nem tudom mi tévő legyek
2013. febr. 6. 19:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!