Létezhet olyan, hogy a ciklus 34. napján legyen a peteérés? Nincs az kicsit későn?
Kedves Trudika!
Ha halványabb a pisibe lógatott végéhez közelebbi csík akkor a teszt negatív,ugyan is vagy egyformának, vagy erősebbnek kell lennie a T csíknak, akkor pozitív a teszt!
Mióta szeretnétek babát? Mennyi idős vagy? Mióta szeded a clostit?
Én 3 hónapig szedtem, a ciklus 3. napjától 5x1 szemet,jól reagált a szervezetem, mindig volt peteérés is,még sem sikerült elkapnunk.:( Most ez az első gyógyszermentes hónapom, igaz elég későn(34. napon), de magától is volt pé-m. Bízom benne,hogy most elkaptuk és mivel tegnap volt a nem várt napja, menzesz meg sehol, ezért egyre bizakodóbb vagyok. Igaz a hőmérsékletem nem valami magas, napok óta 36,6, de Nekem az alaphőm sem magas(36,2). Ha addig nem jön meg, pénteken tesztelek. Már nagyon kíváncsi vagyok, mit mutat majd a tesztem. :) Mi már 1,5 éve szeretnénk babát.
Bocsi, kicsit hosszúra sikerültem.:)
Nem minden adatodat vittem be és nem is jó napokhoz, de a lényeg látszódik így is.
Nem, a ciklustól számított 10.napon kezdtem el csinálni és azt hiszem 13-ig csináltam. Utána még 16-án csináltam egyet, mert a ciklus.hu szerint akkor kellett volna lennie az ovumnak, de az negatív lett. Most megint 2-án csináltam kíváncsiságból, jóstesztként egyet reggeli vizeletből, mert aznap a hőmérsékletem 36,8 volt és pozitív lett a teszt. Azóta is minden reggel csináltam egyet és mind pozitív, a hőmérsékletem viszont 4 napja, 36,6.
Miért kérdezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!