Létezhet olyan, hogy a ciklus 34. napján legyen a peteérés? Nincs az kicsit későn?
Kedves Trudika!
Még nagyon fiatal vagy.:) Ez jó, mert van még időd rendbe rakatni a szervezetedet. Voltál már endokrinológusnál vagy "csak", nőgyógyásznál? Mert, ha nem, javasolnám keressetek fel egyet, az ilyen esetekben Ők jobban tudnak segíteni! Sok sikert a mihamarabbi babásodáshoz!!! :)
Nálam a helyzet annyi, hogy ma reggelre 1 tizedet esett a hőmérsékletem(36,5). Még mindig nincs az alaphő alatt, de ez most már nem feltétlen jelent jót. A barnázás ugyan úgy jelen van, nem nagy mennyiségben, de napközben van.
#36-tól kérdezném : Hogy ,ha szerinted a 42. napon volt az ovum, akkor ez a barnázgatás és hőingadozás mitől lehet, mert a menzihez még nagyon korán lenne nem? Ma lennék a 8 dpo-n, a 42. naphoz mérve. ????
Szia Trudika!
Mára elmúlt a barnázás, vérzés, a hőmérsékletem is emelkedett 1 tized fokot. A tesztem viszont negatív lett! :( Nem tudom mi van ilyenkor! :(
Nálad mi a helyzet, van változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!