Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezhet olyan, hogy a ciklus...

Létezhet olyan, hogy a ciklus 34. napján legyen a peteérés? Nincs az kicsit későn?

Figyelt kérdés
Nincs az kicsit későn? Légyszi írjon, akinek hasonló késői pé-ből lett baba! :)

2013. febr. 1. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

Kedves Trudika!

Még nagyon fiatal vagy.:) Ez jó, mert van még időd rendbe rakatni a szervezetedet. Voltál már endokrinológusnál vagy "csak", nőgyógyásznál? Mert, ha nem, javasolnám keressetek fel egyet, az ilyen esetekben Ők jobban tudnak segíteni! Sok sikert a mihamarabbi babásodáshoz!!! :)

Nálam a helyzet annyi, hogy ma reggelre 1 tizedet esett a hőmérsékletem(36,5). Még mindig nincs az alaphő alatt, de ez most már nem feltétlen jelent jót. A barnázás ugyan úgy jelen van, nem nagy mennyiségben, de napközben van.

#36-tól kérdezném : Hogy ,ha szerinted a 42. napon volt az ovum, akkor ez a barnázgatás és hőingadozás mitől lehet, mert a menzihez még nagyon korán lenne nem? Ma lennék a 8 dpo-n, a 42. naphoz mérve. ????

2013. febr. 7. 09:12
 42/66 anonim ***** válasza:
uh, hát akkor nem tudom. De néhány nap múlva kiderül! Holnap tesztelsz, ugye?
2013. febr. 7. 12:19
 43/66 A kérdező kommentje:
Ha addig nem jön meg rendesen, akkor igen! Majd holnap megírom mi lett!
2013. febr. 7. 12:30
 44/66 A kérdező kommentje:
Nem sok esélyem van a holnapi tesztelésre, mert úgy néz ki, hogy szépen lassan megjön......:( Talán majd a következő hónapban :)
2013. febr. 7. 14:38
 45/66 Trudika ***** válasza:
Kedves Kérdező! Voltunk már endokrinologusnál, hormon labor cukorterhelést kért, de ezeket a menszesz második napján kéne megcsináltatnom! De most kérdéses mikor jön majd meg, mert eddig nem volt peteérés :-( Neked akkor megjött rendesen?
2013. febr. 7. 20:44
 46/66 A kérdező kommentje:

Szia Trudika!

Mára elmúlt a barnázás, vérzés, a hőmérsékletem is emelkedett 1 tized fokot. A tesztem viszont negatív lett! :( Nem tudom mi van ilyenkor! :(

Nálad mi a helyzet, van változás?

2013. febr. 8. 09:50
 47/66 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2013. febr. 8. 10:20
 48/66 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem értem, mire kérdeztél most rá? A feletted lévő kommentben leírtam, hogy mi újság. Mire lennél még kíváncsi? :)
2013. febr. 8. 10:29
 49/66 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsi!! Nem láttam. Akkor lehet, hogy az van, amit mondtam. Később volt a pé.
2013. febr. 8. 10:42
 50/66 A kérdező kommentje:
Lehet kedves utolsó, de szerinted akkor ez a barnázgatás mitől lehetett?
2013. febr. 8. 11:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!