Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezhet olyan, hogy a ciklus...

Létezhet olyan, hogy a ciklus 34. napján legyen a peteérés? Nincs az kicsit későn?

Figyelt kérdés
Nincs az kicsit későn? Légyszi írjon, akinek hasonló késői pé-ből lett baba! :)

2013. febr. 1. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
És ez akkor normális lenne, ha várandós lennék is? Holnap reggel ha addig nem kezdek vérezni, tuti tesztelek egy rendeset! Szerinted az ovuteszt, miért mutat egyértelmű pozitívat, ha mondjuk véletlen még is megjönne? Szórakozik velem, mert ilyen szép erős két csíkom még ovukor sem nagyon volt!
2013. febr. 2. 13:59
 22/66 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy nagyon jó kérdés! Mindenképpen írj holnap, ha tesztelsz! Nagyon kíváncsi vagyok...

Amúgy hallottam már barnázást, vérzést terhesség alatt, de "csak úgy" nem lesz pozitív az LH teszt sem...

2013. febr. 2. 14:05
 23/66 A kérdező kommentje:
Reggel mindenképpen tesztelek egyet, már nagyon izgulok, azóta nincsen semmi még barnázás sem. Holnap írok, hogy mi lett!
2013. febr. 2. 16:52
 24/66 A kérdező kommentje:
A reggeli hőm esett 2 tizedet, ma csak 36,6 volt, de még nincs az alaphő alatt. Kíváncsiságból még is megcsináltam egy ovu tesztet reggel, egyértelmű pozitív volt. Azért nem terhességi tesztet csináltam, mert a párom lebeszélt róla, szerinte még korai lenne és lehet csalódnék. A barnázás viszont teljesen abba maradt és továbbra sincsen semmi tünetem. Várok még pár napot és ha a menzim nem jelentkezik továbbra sem, akkor legkésőbb hétvégén tuti tesztelek! Majd jelentkezem! :)
2013. febr. 3. 13:05
 25/66 anonim ***** válasza:
Ne várj hétvégéig ha netán terhes vagy akkor addigra már dokinál kéne lenned, az, hoyg barnáztál nem jó jel, lehet hogy alacsony a progeszteron szinted és azt ha terhes vagy ebben az esetben pótolni kell.
2013. febr. 3. 13:36
 26/66 A kérdező kommentje:
De ma már nem volt jele sem a barnázásnak, és nem görcsölök, semmi tünetem nincsen. Azért megfogadom a tanácsodat, lehet 5-e után (akkora nem várom) tesztelek. Köszi a választ :)
2013. febr. 3. 14:48
 27/66 A kérdező kommentje:

A reggeli hőmérsékletem már 3. napja 36,6. Ma van a nem várt napja, menzinek nincs jele. A szombati barnászásom teljesen megszűnt. Az ovu tesztem már 4. napja pozitívat mutat. Még várnék a terhességi tesztel péntek reggelig, mert addig még bármi lehet, nincsenek nagyon tüneteim, mára érzem már egy kicsit a melleimet, és picit feszít a hasam.

A görbém azóta ilyen :

[link]

Szerintetek lehet reményem, hogy ez a hónap végre sikerült? Ha pénteken teszteltem, majd megírom, mi lett az eredmény!

2013. febr. 5. 09:10
 28/66 anonim ***** válasza:
Én tuti nem bírnám ki, hogy ne csináljak hcg tesztet! Szerintem babás vagy! :-)
2013. febr. 5. 09:59
 29/66 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy még csak most volt pé-d?
2013. febr. 5. 11:18
 30/66 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam erre a verzióra is, kedves utolsó, de akkor a hőmérsékletemnek előtte nem kellene leesni-e, majd úgy növekedni-e? Meg utoljára dec.20-án volt meg, szóval már a 48. napon vagyok, az tényleg elég késői pé lenne. A görbémet meg láttad milyen, szóval nem hiszem, hogy pé-m lenne.

#28-nak : Nehezen tudom Én is megállni, hogy ne teszteljek, de még korai lenne, hiszen ma van a nem várt napja, nem biztos, hogy kimutatná a teszt, várok még pár napot és tesztelek pénteken. Ja és nem élem bele magam semmibe.:)

2013. febr. 5. 11:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!