Létezhet olyan, hogy a ciklus 34. napján legyen a peteérés? Nincs az kicsit későn?
Igen, ez egy nagyon jó kérdés! Mindenképpen írj holnap, ha tesztelsz! Nagyon kíváncsi vagyok...
Amúgy hallottam már barnázást, vérzést terhesség alatt, de "csak úgy" nem lesz pozitív az LH teszt sem...
A reggeli hőmérsékletem már 3. napja 36,6. Ma van a nem várt napja, menzinek nincs jele. A szombati barnászásom teljesen megszűnt. Az ovu tesztem már 4. napja pozitívat mutat. Még várnék a terhességi tesztel péntek reggelig, mert addig még bármi lehet, nincsenek nagyon tüneteim, mára érzem már egy kicsit a melleimet, és picit feszít a hasam.
A görbém azóta ilyen :
Szerintetek lehet reményem, hogy ez a hónap végre sikerült? Ha pénteken teszteltem, majd megírom, mi lett az eredmény!
Én is gondoltam erre a verzióra is, kedves utolsó, de akkor a hőmérsékletemnek előtte nem kellene leesni-e, majd úgy növekedni-e? Meg utoljára dec.20-án volt meg, szóval már a 48. napon vagyok, az tényleg elég késői pé lenne. A görbémet meg láttad milyen, szóval nem hiszem, hogy pé-m lenne.
#28-nak : Nehezen tudom Én is megállni, hogy ne teszteljek, de még korai lenne, hiszen ma van a nem várt napja, nem biztos, hogy kimutatná a teszt, várok még pár napot és tesztelek pénteken. Ja és nem élem bele magam semmibe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!