Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szexelnek védekezés nélkül,...

Szexelnek védekezés nélkül, aztán elvetetik a gyereket. Miért vannak egyre többen?

Figyelt kérdés
Ha védekezés mellett esnek teherbe, az más tészta. Na de ha nem védekeznek? Életekkel játszanak.
2012. dec. 12. 20:01
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Nem, a 72 órás tabi a megtermékenyülést akadályozza. A spirál viszont a beágyazódást.
2012. dec. 12. 22:34
 32/46 anonim ***** válasza:
a 72 órás is a beágyazódást akadályozza.
2012. dec. 12. 22:39
 33/46 A kérdező kommentje:
Hát 72 órán belül nem ágyazódna be. Az 2 hétbe telik.
2012. dec. 12. 22:46
 34/46 TKI Ibolya ***** válasza:
58%

Szerintem ez erős túlzás a spirál és az abortusz között hasonlóságot találni.És aki nem bírja a gyógyszert és óvszerrel sem szeretne védekezni az ne szeretkezzen?

ennyire elvakultnak azért nem kell lenni,ez már a ló túl oldala szerintem.

2012. dec. 13. 14:27
 35/46 anonim ***** válasza:
37%

"És aki nem bírja a gyógyszert és óvszerrel sem szeretne védekezni az ne szeretkezzen? "

Mi az, hogy nem szeretne? Azért állítson már fel mindenki egy fontossági sorrendet.

Én sem tudok semmi mással védekezni, csak óvszerrel. Más nem jöhet szóba, max. a megszakítás.

De mivel NEM akarok még gyereket, ezért használom az istenverte kotont, hiába nem szeretem.

Mert nem akarok kockáztatni, nem akarom a saját gyerekem kikapartatni.

Ha nem akar kotont húzni, akkor ne szexeljen és kész.

Nem olyan szörnyű az, hogy ne lehessen kibírni!

2012. dec. 13. 15:08
 36/46 A kérdező kommentje:

Én már semmiben nem hiszek, talán tényleg az a jó megoldás, ha nem szexelünk, abból nem lesz semmiféle gyilkosság.

És nem csak szexel lehet egymást kielégíteni, mármint na értitek mire gondolok:D

2012. dec. 13. 15:14
 37/46 anonim ***** válasza:
Nem is állította senki, hogy 72 órán belül beágyazódik. A 72 órás tabletta annyit csinál, hogy ledobja a méhnyálkahártyát, így az embrió később nem tud beágyazódni. Tehát a beágyazódást akadályozza meg azáltal, hogy gondoskodik róla, hogy ne legyen hova beágyazódni.
2012. dec. 13. 20:03
 38/46 A kérdező kommentje:

Ezt sem tudtam, köszi:)

Arra még hál isten nem volt szükségem:D

2012. dec. 13. 20:07
 39/46 TKI Ibolya ***** válasza:

Bocsi de a barátnőm nem tud sem gumival sem semmilyen hormonális dologgal védekezni,mert nem bírja a szervezete ezért választotta a spirált.Na nehogy már ezért felelőtlen gyilkos legyen.És igen is nem mindenki szereti és fogadja el a gumi óvszert.Egyébként nekem a védőnő mondta,hogy az óvszer a tévhittel ellentétben nem a legjobb fogamzás gátló módszer,mert 10-ből 3 eset terhességgel végződik.Ő már csak tudja.De gondolom itt ezt is jobban tudják a kedves válaszolók

Ja és a megszakítás tényleg "tuti" módszer. :)

2012. dec. 14. 21:00
 40/46 anonim ***** válasza:

Nem, az sajnos nem indok, hogy valaki nem szereti az óvszert. Ez nem szereti/nem szereti dolog. Ha másfajta védekezési módszerre nincs lehetősége, óvszert meg nem AKAR használni, akkor ne szexeljen. Ennyi.

Vagy szerinted rendben van az, ha valaki rendszeresen abortuszra jár, csak mert ne tetszik neki a gumi? Ne már...

2012. dec. 14. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!