Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szexelnek védekezés nélkül,...

Szexelnek védekezés nélkül, aztán elvetetik a gyereket. Miért vannak egyre többen?

Figyelt kérdés
Ha védekezés mellett esnek teherbe, az más tészta. Na de ha nem védekeznek? Életekkel játszanak.
2012. dec. 12. 20:01
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt nem ítélkezésnek szánta.
2012. dec. 12. 22:02
 22/46 anonim ***** válasza:
60%

Nem ítélkeztem, burkolt kérdés volt. Így megértem a helyzetet.

Egyébként meg érthető szerintem, hogy az ember akaratlanul is ítélkezik, mert sokszor látom azt, hogy kifogás az vhogy mindig akad.

Pl.: Az illető megszakítással védekezett és teherbe esett.

- Miért nem szedtél gyógyszert? Mert trombózis hajlamom van.

- Oké, érthető. Miért nem használtál spirált?

- Mert még nincs gyerekem, és így nem ajánlják.

- Oké, ez is érthető. Akkor miért nem használtál óvszert?

- Ja....hát azt nem szeretem.

Az sosem kifogás, hogy nem volt kedve vkinek védekezni.

2012. dec. 12. 22:07
 23/46 TKI Ibolya ***** válasza:
Oké! Értem én! Igazad van ebből a szemszögből.Egyébként mellékesen azóta már fent van a spirál és soha többet gumi.elég nehéz volt ezt is feldolgozni ha egyáltalán sikerült.
2012. dec. 12. 22:11
 24/46 A kérdező kommentje:

Nekem volt "kedvem" védekezni, mégis terhes lettem.:D (most már azt mondom, hál istennek)

Mert ugye a spirál is egyfajta abortusz:( amiért a mai napig szégyenlem magam. De sajnos nem volt másra lehetőségem, ez tűnt a legolcsóbbnak és ez 5 évig lett volna fent. De végülis hiába tetettem fel...

2012. dec. 12. 22:12
 25/46 anonim ***** válasza:
"Mert ugye a spirál is egyfajta abortusz:(" - ezt hogy érted?
2012. dec. 12. 22:20
 26/46 A kérdező kommentje:
A működési elve. Nem tudod, hogyan működik?
2012. dec. 12. 22:26
 27/46 anonim ***** válasza:
Eddig úgy tudtam, hogy megakadályozza a teherbe esést.
2012. dec. 12. 22:28
 28/46 A kérdező kommentje:

[link]

Nem, nem akadályozza meg:( És ez itt a gond.

2012. dec. 12. 22:28
 29/46 A kérdező kommentje:
A spirál, mint fent már említettük, mechanikusan fejti ki a fogamzásgátló hatását, ugyanis gyakorlatilag abortuszt hajt végre a méhben. Sok nő számára elviselhetetlen a gondolat, hogy egy, már megtermékenyített embrió-kezdeményt lök ki a szervezetből, hiszen a már megtermékenyített petesejt beágyazódását gátolja meg a méhet teljesen kitöltő és folyamatosan mozgásban lévő spirál. Egyes kutatások szerint azonban nem csak a beágyazódást akadályozza meg, hanem már a fogamzást is meggátolja, ugyanis már a hímivarsejtek mozgása is sérül a megváltozott méhnyálkahártyának köszönhetően, valamint a petesejt is gyorsabban halad át a petevezetéken.
2012. dec. 12. 22:29
 30/46 anonim ***** válasza:
Akkor olyan, mint a 72 órás tabletta.
2012. dec. 12. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!