Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szexelnek védekezés nélkül,...

Szexelnek védekezés nélkül, aztán elvetetik a gyereket. Miért vannak egyre többen?

Figyelt kérdés
Ha védekezés mellett esnek teherbe, az más tészta. Na de ha nem védekeznek? Életekkel játszanak.
2012. dec. 12. 20:01
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
75%
Ez egy erkölcsi kérdés szerintem.Sokan nem gondolnak bele h ezek a kis "bakik" valójában életek.Sokan nem tudják h pl a 6.héten már ver a kicsi szíve az embriónak.Én is másnak tartom h védekezés mellett esik teherbe valaki de az abortusz számomra ugyan olyan gyilkosság mintha valaki egy 1éves csecsemöt ölne meg...ezt ugyebár mindenki ugy látja ahogy akarja.Azért vannak egyre többen mert kitolódodd az az életkor mikor már a gyerekek szexuális életet élnek.Mondjuk lehetséges h egy 14-15 éves ugy gondolja h ö vele nem történhet meg h terhes lesz.Ha meg igen is az lesz kevesen válalnák be.Ilyenkor ugye a szülökön van a nyomás mert nem a 15éves gyerek fogja nevelni a kisbabát ha nem ök és persze h az abortusz mellett döntenek mer sajnos nem engedhetik meg maguknak h felneveljenek még egy gyereket.Ez itt a helyzet sajnos.
2012. dec. 12. 20:10
 2/46 anonim ***** válasza:
54%
1. Fiatal meg es fogalma nincs a vedekezesrol. 2. Megszakitassal "vedekezik" 3. Nincs penze fogamzasgatlasra.
2012. dec. 12. 20:11
 3/46 A kérdező kommentje:

Igen egyetértek veled. Bár én a harmadik babámmal spirál mellett estem teherbe, eszembe nem jutott elvetetni.

Egyébként az első babámmal 16 évesen estem teherbe és őt sem vetettem el.

Csak sokat olvasok erről a témáról, és sajnos nagyon megugrott ezen esetek száma:(

2012. dec. 12. 20:13
 4/46 anonim ***** válasza:
42%
Mindenkinek a saját magánügye, hogy megszüli-e a gyereket vagy sem.
2012. dec. 12. 20:18
 5/46 anonim ***** válasza:
66%
Elsö vagyok.Én 17évesen estem teherbe és 18leszek mire megszületik a kislányunk.Az apukával azóta házasok vagyunk és nekünk sem jutott eszünkbe az h elvetessük.Az esküvönk sem csak a baba miatt volt ha nem ugy érezte a párom h az a normális h a gyermeke anyja a felesége.De ez lássuk be elég ritka.Mi amugy védekezés melett lettünk szülök.
2012. dec. 12. 20:22
 6/46 A kérdező kommentje:
Utolsó mivel védekeztetek?
2012. dec. 12. 20:23
 7/46 anonim ***** válasza:
87%

Nem hiszem hogy az abortuszról bárkit meg kell győzni vagy le kell beszélni.

Aki akarja az megtartja a babát. Aki nem akarja az úgyis elveteti.

Én nem vagyok sem abortusz párti sem gyilkos kiáltó. De vannak helyzetek amikor helyeslem ha egy fiatal vagy mondjuk úgy hogy egy nő elveteti.

Nem mindenkinek van szülői támogatás a háta mögött. Van aki túl fiatalnak, túl szegénynek érzi magát ahhoz hogy anya legyen.

Mindenki aki terhes végig gondolja a lehetőségeket. Az aki abortusz mellett dönt okkal dönt mellette. Tiszteletben kell tartani mindenki saját egyéni döntését.

Nem kell senkire újjal mutogatni, vagy gyilkost kiáltani. Egyszerűen csak el kell fogadni hogy nem vagyunk egyformák.

2012. dec. 12. 20:27
 8/46 anonim ***** válasza:
38%

Semmi közötök hozzá és az az embrió még nem ember, akkor se, ha ver a szíve.

Persze a gyakorikérdéseken mindenki koton és fogamzásgátló mellett esik teherbe...

Ez az abortusz egy nagyon jó téma arra, hogy valakinél erkölcsösebbnek, jobbnak gondoljátok magatokat és legyen kibe törölni a lábatokat! Igazából se a gyerek sorsa, se a magyarok szaporodása nem érdekel titeket.

2012. dec. 12. 20:29
 9/46 A kérdező kommentje:
Na de ők direkt csinálják a gyereket. És tuti biztos, hogy tudják mivel jár, ha a barátjuk beléjük élvez.
2012. dec. 12. 20:31
 10/46 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a kérdező nem arra célzott, hogy bele akar szólni más magánéletébe, és nem is konkrétan az abortuszról van szó, hanem arról az óriási felelőtlenségről, amikor valaki sz*rik a védekezésre aztán röhögve abortuszra megy. Én is ismerek ilyet, akinek már több abortusza is volt, azóta se védekezik és vihogva jár a műtétekre. Az ilyeneket én törvényileg kötelezném az elköttetésre, esetleg altatás nélkül csinálnám meg neki az abortuszt, akkor talán legközelebb elgondolkodna rajta, hogy nem ártana védekezni.
2012. dec. 12. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!